首页
登录
职称英语
Denise Simmons received a burst of national attention when she became mayor
Denise Simmons received a burst of national attention when she became mayor
游客
2024-09-15
22
管理
问题
Denise Simmons received a burst of national attention when she became mayor of Cambridge in January, but says her 25 years of political involvement have taught her that change comes slowly.
"I was looking at a document that goes back to 1945, where the city was grappling with issues of employment, housing, police-community relations, education,"
said Simmons, who is believed to be the nation’s first black and openly lesbian mayor. "We’re in 2008. What are the issues? Employment, housing, police-community relations, education."
In an interview last week, Simmons said the purpose of her swearing—in ceremony last month was partly to provide historical perspective on her tenure as mayor. In Cambridge, "women and politics go back to 1880," she said. "Unfortunately, it was 100 years later before a woman of color would be elected to be in public service, but even to say that, for people to know it and understand it is important."
Boston, she said, "which is an extraordinarily progressive city like Cambridge, has never elected a woman of color to the Boston City Council."
Those who have worked with Simmons say that she has been effective behind the scenes for years.
"We did a lot of work a couple of years ago to get a trash ordinance passed because of the problems with the rats," said Marian Darlington-Hope, former chairwoman of the Area IV Neighborhood Coalition. "As many groups, we sort of get loud and nasty, and while that’s good... she paid attention to the concerns people had in ways that were helpful and effective.
"There’s something about being the first that people sometimes have higher expectations than is sometimes reasonable," Darlington-Hope added. "As the first anything, woman, African-American, in her case first black woman, there’s a sense of, ’Oh, we want to see all these things happen.’"
Simmons’ political experience, including four terms on the City Council and a decade on the School Committee, points to the potential for change.
"Probably as mayor now she has the most school experience we’ve had in a long time," said Darlington-Hope, a professor of human services at Lesley University. "I think she’s the one who really brings both pieces together in recognizing the importance of both school and city and can bring education back to the forefront for the entire city."
As mayor, Simmons chairs the School Committee, a body split over the suitability of Superintendent Thomas Fowler-Finn. Just after Simmons became mayor, the committee voted, 4 to 3, to extend Fowler-Finn’s contract, with Simmons casting the swing vote. Some critics have suggested that her vote for the superintendent, despite her previous criticism of the persistent achievement gap in Cambridge public schools, was meant to gain support from supporters of Fowler-Finn on the City Council. [br] "the potential for change"(Para. 8)most probably refers to the idea that______.
选项
A、she would change her attitudes towards education
B、she would change the status of education in the city
C、she would like to change her role in public service
D、she would like to change people’s mind about politics
答案
B
解析
单看第8段很难知道change是指哪方面的改变,但看完第9段就能知道第8段的change是指Simmons可能会带领政府将教育问题优先考虑,由此可见,本题应选B。A也与education有关,具有一定的干扰性。原文说的是Simmons将会改变人们对教育的看法,但没有说到她自己改变了对教育理念的看法,因此,A不能选的:C、D在文中未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3759370.html
相关试题推荐
Nearly60millionvisitorsflocktothe384nationalparksacrossAmericaev
Ifyourcar______anyattentionduringthefirst12months,takeittoanauthori
DueAttentionShouldBeGiventoSpellingSpellingisveryimportantin
TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethanthe
TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethanthe
TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethanthe
TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethanthe
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
随机试题
ThemanwhoinventedCoca-ColawasnotanativeAtlantan,butonthedayof
AprovenmethodforeffectivetextbookreadingistheSQ3Rmethoddeveloped
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthemmayhave
C在没有外加激励时,仅有t=0时刻的非零初始状态引起的响应。取决于初始状态和电路特性,这种响应随时间按指数规律衰减。首先把参数写成全响应的形式 前面是
对于石灰粉煤灰稳定粗粒土,使用的无侧限抗压试模高与直径相同时,尺寸为()。A.
下列感觉障碍的分型,错误的是A.末梢型、神经干型 B.神经丛型、神经根型 C
在均值—方差模型中,如果不允许卖空,由两种风险证券构建的证券组合的可行域( )
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
违反会计法律制度应当承担的法律责任正确的有()。A、授意、指使、强令会计机构、会
用表面振动器无筋或配筋稀疏时,混凝土分层浇筑厚度不宜超过()mm。A.15
最新回复
(
0
)