首页
登录
职称英语
Most parents and teachers do not like young people to read comic books(连环画册)
Most parents and teachers do not like young people to read comic books(连环画册)
游客
2024-07-31
53
管理
问题
Most parents and teachers do not like young people to read comic books(连环画册), but I think they are very good for the youth. My reasons to encourage the reading of comic books are as follows.
First, comic books are not all pictures. There are words in them. Besides looking at the interesting pictures, students can read the story. Second, comic books are very imaginative. Young people read text books all day and have fewer chances to use their imagination. Finally, it is better for students to be reading than to be playing video games or doing bad things out on the street. For these reasons, parents and teachers should support the reading of comic books.
Most parents’ attitude:
They【46】young people to read comic books.
The author’s attitude:
They should【47】the reading of comic books.
Reasons given by the author:
First, there are【48】in them besides pictures.
Second, They are【49】.
Finally, it is【50】for students to be reading than to do bad things.
[br]
选项
答案
encourage/support
解析
根据第一段中的第二句话My reasons to encourage the reading of comic books are as follows.和文中最后一句话 For these reasons,parents and teachers should support the reading of comic books.得出答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3699929.html
相关试题推荐
大家走到一起,谈论的一个重要话题就是中华民族在21世纪的强盛。(prosperousandpowerful)Wheneverpeoplegatherto
Peoplethroughouttheworldareeating______meatperpersonastheydidin1950.
好的教师知道他们的职责不单是向学生灌输知识,他们深切体会到教学工作不只是授课。(morethan)Goodteachersknowthattheir
Nuclearscienceshouldbedevelopedtobenefitthepeople______harmthem.A、more
Peoplespendagreatdealoftime,money,andenergytoseeorreadaboutmovie
海峡两岸人民也将加强交流,共同推进祖国统一大业的早日完成。(reunification)PeopleacrosstheTaiwanStraitsare
大家走到一起,谈论的一个重要话题就是中华民族在21世纪的强盛。(prosperousandpowerful)Wheneverpeoplegatherto
好的教师知道他们的职责不单是向学生灌输知识,他们深切体会到教学工作不只是授课。(morethan)Goodteachersknowthattheir
Tourismhelpspeopletodevelopavarietyofskills.Asaservicesectorwithcr
Katie’sparentsneverseeherasthemotheringtypebutwhenhersonwasbornsh
随机试题
Differentculturesaremoreproneto_____certainillnessesbecauseofthefoodt
A.assumedB.flauntC.awryD.genderE.mildlyF.experienceG.overtlyH.att
Formostofus,thepurposeoftheholidaysistobringpeace,love,andgoo
Inthesentence"Thebooksinthestudymustbekeptingoodorder",theitalici
YearafteryearadedicatedSwedishchemistworkedtofindasubstancewhich
肾功能的重要意义是()A.排泄代谢终产物 B.调节水、盐代谢 C.维持酸碱
眼膏剂常用的基质有A.液状石蜡、羊毛脂、蜂蜡 B.液状石蜡、硬脂酸、蜂蜡 C
古人根据月亮变化情况来记月,称为晦、朔、弦、望,其中望是指( )。A.初一
商业银行的审计部门应当定期对市场风险管理体系各个组成部分和环节的准确、可靠、充分
个体根据任务的要求把注意从一个对象指向并集中到另一个对象上,称为注意()。A.分
最新回复
(
0
)