首页
登录
职称英语
The often criticized child of the industrial age, advertising has grown as so
The often criticized child of the industrial age, advertising has grown as so
游客
2024-06-27
59
管理
问题
The often criticized child of the industrial age, advertising has grown as society has become more industrialized and, therefore, more commercialized. No modem industry or company can survive without advertising; it is the vital link between the producer and the customer. If advertising were abolished(废止), as many people have suggested it should be, the public and the companies that advertise would suffer a considerable loss.
Most people think of television as an inexpensive source of entertainment. Television’s primary purpose, however; is not to provide an entertainment service except in the case of government owned networks. It exists in order to promote products for companies. If the television industry did not receive income from advertising, watching television would be at least as expensive as going to the movies.
Like television, many magazines and newspapers exist primarily to sell products. In some cases, the stories, pictures, and editorials(社论) simply attract people to buy a particular product. Once a person begins to read, there is no escaping the advertising.
Advertising not only pays for, or helps pay for, much of the mass media; it also provides the consumer with news from industry. This news functions first to influence the buyer to choose one product over another. It also informs people of new products that are important in their lives, for example, the development of salt-free butter for heart patients, or the development of tires(轮胎) that prevent skidding (打滑) on wet pavement (路而;人行道).
Advertising does not usually increase the total number of products sold; however, it does help determine which company sells more of which products. Its main function is to relay(转播) news from the manufacturer to the consumer. Since this is a necessary service, advertising will remain a part of everyday fife and a part of every company’s budget.
选项
A、People think highly of advertising.
B、People criticize advertising.
C、Some people welcome advertising while others don’t.
D、There are more criticisms of advertising than praises.
答案
C
解析
第一段第三句表明一些人建议废止广告,但如果这样一来,另一些做广告的公众和公司会遭受巨大损失。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3652579.html
相关试题推荐
Theoftencriticizedchildoftheindustrialage,advertisinghasgrownasso
Accordingtothepassagemodemadvertisingis"authoritative"becauseoftheway
Accordingtothepassagemodemadvertisingis"authoritative"becauseoftheway
Advertisingisaneffectivemeansofintroducinganewproductnationwideandge
Peopledonotworklonghoursonlyformoremoney.Insuchfieldsasadvertising
Thosewhocontroladvertisingcontrolculturebycontrollingwhatwespendour
AdvertisingplayedavitalroleinthechangeoftheAmericaneconomyfromo
AdvertisingplayedavitalroleinthechangeoftheAmericaneconomyfromo
A—BuyerBehaviorB—MarketSegmentationC—TargetAudienceD—AdvertisingBudgetE—
A—BuyerBehaviorB—MarketSegmentationC—TargetAudienceD—AdvertisingBudgetE—
随机试题
•Readthearticlebelowaboutresearchanddevelopmentinindustryandthequest
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecideif【M1】______they
Singaporeisoneoftheworld’ssmallestcountriesbutitisalsooneofth
检查混凝土设计强度等级的试块标准养护条件是()。A.20℃±3℃、80%以上
下列中国民族民间舞蹈作品中,作者和代表作对应关系不正确的是。()A.《雀之
申报高级导游人员,需取得中级导游人员资格满4年。()
患者张某,8岁,由于病情需要必须服用某药物,但药物苦涩,拒绝吃药,李医生就将该医
根据《中华人民共和国进出境动植物检疫法》的规定,“动物产品”是指来源于动物未经加
(2010年真题)甲公司为乙公司的母公司。2×19年12月3日,甲公司向乙公司销
(2011年真题)企业下列吸收直接投资的筹资方式中,潜在风险最大的是( )。A
最新回复
(
0
)