首页
登录
职称英语
If your purchase is not as described or is of low quality, you can return th
If your purchase is not as described or is of low quality, you can return th
游客
2024-06-22
57
管理
问题
If your purchase is not as described or is of low quality, you can return the item to the seller and get a full refund.
Conditions for Submitting Refund Requests:
1. All products claimed to be not as described must match the items sold by the seller.
2. Refund requests should be submitted during the protection period.
3. Buyers should provide enough evidence to prove that the products received are not as good as described.
4. If you submit a refund request before the order is completed and then mark that order as complete—you cannot submit another refund request for another 15 days, even it has a Longer Protection guarantee. If, however, the reason for your refund request is "I didn’t receive anything" and the result is "payment released to the seller", you still can submit refund request within the 15 days if the product is not as described.
Return Shipping Fee
1. If the seller accepts returns, and the buyer also wants to return their purchase, simply follow the seller’s sets of Returns on who will pay the return shipping fee. If the seller will pay the fee, communicate with the seller in advance about the payment method and the logistics service.
2. If a seller sets no return necessary or a buyer wants to keep the product, simply agree on the refund amount directly and ignore the return shipping fee. [br] The passage is mainly about______.
选项
A、the quality control management
B、the importance of customers services
C、the return policy of a purchase
D、the different payment methods
答案
C
解析
主旨大意题。文章开头提到,如果购买的物品与描述不符或质量不好,可以退货并全额退款。接着两个小标题及具体内容说明了申请退货的条件和退货运费相关事宜。由此可知本文与退货相关,C项the return policy ofa purchase(购物退货政策)概括了原文,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3645573.html
相关试题推荐
[originaltext]W:WillyoupleasereturnthesebookstoBobwhenyouseehim?M
Wedon’tdenythatyourproductsaresuperiorinqualityto______ofJapanesema
Onmyreturntotheofficethismorningafterbeingawayforafewdays,Ifound
Itisimpolitenottoreturntelephonecalls--regardlessofwhomtheyarefrom.A
Womenaregoingafterequalitythemselvesinsteadofwaitingfororganizationst
A—AirpollutionB—AirqualityC—AlternativeenergysourcesD—CarbonemissionsE—
A—AirpollutionB—AirqualityC—AlternativeenergysourcesD—CarbonemissionsE—
A—AirpollutionB—AirqualityC—AlternativeenergysourcesD—CarbonemissionsE—
A—AirpollutionB—AirqualityC—AlternativeenergysourcesD—CarbonemissionsE—
FairwayKenwoodisaqualityPrivateHireCarServicecompany.Thecompanyha
随机试题
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
Thegirl’svoicewassolowthatwecould______hearher.A、seldomB、almostC、only
Manypeoplehavethesameorasimilardreammanytimes,overeitherashor
消防设备电源状态监控器日常保养项目包括()等。A.设备外观 B.接地测试
被称为“雨巷诗人”的是()A.李金发 B.冯乃超 C.徐志摩 D.戴望舒
食品中所含能量和营养素能满足人体需要的程度被称为该食品的()A.营养价值
植酸可促进锌的吸收。( )
教学孟浩然《过故人山庄》,教师要求学生回顾学过的五言律诗,下列符合要求的是(
A.药品名称B.用法用量C.生产批号D.批准文号E.规格中药制剂内包装标签内容不
智力发展的关键期( )。A.1~3岁 B.2~3岁 C.3~7岁 D.7
最新回复
(
0
)