首页
登录
职称英语
There is no better time to get a quote from your local AA Insurance agen
There is no better time to get a quote from your local AA Insurance agen
游客
2024-06-19
53
管理
问题
There is no better time to get a quote from your local AA Insurance agent.
Get a great rate—with a personal touch.
If you ever need help saving money on car insurance, contact your local AA Insurance office.You’ll get the great rates you’ve come to expect from AA Insurance, all with the personal touch that only your local AA Insurance agent can provide.And they’ll help make sure you receive all the discounts and special benefits you deserve.
Ask about insurance for more than just your car.
Your local AA Insurance office can help you find coverage for almost anything you own.We offer coverage for your motorcycle, ATV,boat or RV.We can even help with homeowners and renters insurance through the AA Insurance Agency.
Your local AA Insurance office is part of a tradition.
AA Insurance Company has been around for more than 80 years and is the second-largest personal auto insurance in the city, insuring over 21 million drivers.
You’ll always get AA Insurance’s fast, fair claim service.
You can go to aainsurartce.com to report a claim, schedule an appointment, even view your estimate and photos of the damage.And when you take your car to an AA Insurance-approved shop, the claim repairs are guaranteed for as long as you own your vehicle.
Contact your local AA Insurance office for a free quote. [br] What is the purpose of this passage?
选项
A、To introduce the history of AA Insurance Company.
B、To describe the operations of AA Insurance Company.
C、To advertise the services by AA Insurance Company.
D、To recruit new employees for AA Insurance Company.
答案
C
解析
根据文章最后一段“联系您当地的AA保险办公室进行免费报价吧。”可知,这篇文章的主要目的是宣传AA保险公司的各项服务。文章开头也提到,现在是得到报价的最好时机。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3641031.html
相关试题推荐
(Give)______betterattentioninthecoldweather,thoseanimalscouldhaveavoi
Insurance(保险)isthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskof
Insurance(保险)isthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskof
Insurance(保险)isthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskof
Insurance(保险)isthesharingofrisks.Nearlyeveryoneisexposedtoriskof
InAmericanIncomeLifeInsuranceCompany(AIL),salesrepresentativeshave
InAmericanIncomeLifeInsuranceCompany(AIL),salesrepresentativeshave
Whenexportinggoods,itisessentialtoarrangeinsurancecoverincasethegood
Noteveryonethinksthatlifeinsuranceisanimportantpurchasetomakefor
BetteryourEnglishandcustomerserviceskillsinabettercareer
随机试题
She______illforfivedays.A、isB、hasbeenC、wasB本题考查动词时态。“for+一段时间”,要求动词用完成时
PASSAGEFOURTheyviewitasasymbolofadvancementandprestige.根据第2段的最后一句话可知,越
[audioFiles]audio_eufm_j07_001(20082)[/audioFiles]A、Bobwillprobablyremainan
Aboutoneandahalfmillionyearsagotheclimateoftheworldbecamemuch
听小骨位于A.鼓室内 B.内听道内 C.蜗管内 D.半规管内 E.前庭内
沟通通道的问题也会影响到沟通的效果,引起沟通通道障碍的原因包括( )。 A、
下列选项,可以由所给立方体展开的是: A.如上图所示 B.如上图所示
在热红外波段卫星图像上,城市因其热岛效应而色调明显较周围( )。A.深 B.
具有ATP酶活性,属于分子马达的肌丝成分是( )。A.肌球蛋白 B.肌动蛋白
在权证交易中,禁止的事项有()。 A.权证发行人不得买卖自己发行的权证 B
最新回复
(
0
)