首页
登录
职称英语
Not everyone thinks that life insurance is an important purchase to make for
Not everyone thinks that life insurance is an important purchase to make for
游客
2024-06-25
60
管理
问题
Not everyone thinks that life insurance is an important purchase to make for their family. That’s why we’ve created the B-Assured Life insurance that’s really quick and easy. If you’re the breadwinner(养家糊口的人), you won’t want to leave your loved ones with money struggles. So it makes sense to cover some of the costs of raising a family. With the B-Assured Life insurance you can apply online and be covered in minutes. It’s great value too, as you get tax relief on your premiums. So why not go online to www. barclayslifeinsurance. com and get a quote? From just a few pennies a day, you can help protect your family.
* B-Assured is available for people aged between 18 and 55
* A lump sum(一次付清)is paid out when the policy holder dies or is diagnosed with a terminal illness
* Tax relief on your premiums
* A choice of cover levels—£50 000, £100 000, £150 000 and £200 000
* Choose from 10 to 25 year terms
* Easy to apply—get an online quote in minutes [br] What benefit can you get with the B-Assured Life insurance? You can get______on your premiums.
选项
答案
tax relief
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3649631.html
相关试题推荐
Whatdoesthespeakerthinkofhisworkingconditions?Hethinksthattheworkin
Whatdoesthespeakerthinkofhisworkingconditions?Hethinksthattheworkin
Whatdoesthespeakerthinkofhisworkingconditions?Hethinksthattheworkin
TheInternetisanimportantmeansofcommunication,(allow)______fastaccessto
Noteveryonethinksthatlifeinsuranceisanimportantpurchasetomakefor
Noteveryonethinksthatlifeinsuranceisanimportantpurchasetomakefor
Noteveryonethinksthatlifeinsuranceisanimportantpurchasetomakefor
Whenyoubuylifeinsurance,youwantapolicythatfitsyourneedsatarea
Whenyoubuylifeinsurance,youwantapolicythatfitsyourneedsatarea
Whenyoubuylifeinsurance,youwantapolicythatfitsyourneedsatarea
随机试题
[originaltext]W:Tellme,Peter.WhatmakesHaroldssofamous?M:Well,it’sth
Whatarethemanandthewomantalkingabout?[originaltext]M:I’vejustbeenr
[originaltext]M:Weplantogotothebeachafterclass.Wanttocome?W:I’dl
根据《劳动合同法》的规定,下列哪种情形下用人单位不可以解除劳动合同:A.在试用期
当从业人员发现直接危及人身安全的紧急情况时,有权停止作业或在采取可能的应急措施后
根据控制论创始人维纳及信息论的奠基者香农对信息的定义,信息是()A.一种物质
下列三维标志中,可以作为商标注册的是( )。A.仅仅是由于商品自身性质产生的形
能够从上述资料中推出的是: A.2008年上饶市初中和高中学校数在全
为了加强质量把关,必须在一些质量控制的()设置检验站。 A.薄弱环节B.关
实施清创术的最佳时机应该是 A.伤后2小时内进行 B.伤后4小时内进行 C
最新回复
(
0
)