首页
登录
职称英语
There are two common explanations for the origin of tipping. The Oxford English
There are two common explanations for the origin of tipping. The Oxford English
游客
2024-02-15
65
管理
问题
There are two common explanations for the origin of tipping. The Oxford English Dictionary says tip was seventeenth-century underworld slang for "give" -- as in "Tip me your wallet or your life." Opponents of tipping will probably prefer this explanation, since it suggests the practice was originally a form of theft. A less reputable, but nonetheless charming, explanation is that in Renaissance (文艺复兴时期) coffee-houses, boxes were set near the door, into which customers could drop gratuities (赏钱). These boxes, according to the story, bore the legend "To Insure Promptitude (迅速)," which was ultimately shortened to TIP. Whether it was an enterprising serving woman or a boss with his eye on depressing wages who first thought up the idea, the story does not say.
Tipping became common in England by the middle of the eighteenth century. Because it is not suited to a country without an established servant class, it did not catch on in America until after the Civil War, when former slaveholders suddenly found themselves having to pay the help and when new-rich Northern industrialists adopted the European fashion as part of conspicuous display. By the turn of the century, we had made the custom our own, and the stereotypical American "big tipper" was on his way.
Today, although the lines between protection money, bribery (贿赂), and thanks for services rendered remain as fuzzy as ever, tipping has become universal, not least because, in an increasingly uncertain economy, it provides the growing service class with income that is at least as reliable as wages and that is less subject to tax review. Not surprisingly, government officials are among the few die-hards who still question the tipping system. They have a point too. Tippers International estimates that US workers rake in (迅速取得) about $ 5 billion a year in tips. The taxes on that amount, if all of it were reported, could make the down payment on a hammer for the Pentagon.
选项
A、lawbreakers
B、customers
C、waitresses
D、coffee-house bosses
答案
A
解析
上下文理解题。文章第一段第二句指出:《牛津英语词典》的解释是:tip一词是17世纪黑社会的行话,意思是“给”。例如,他们说:“给钱还是给命”。而后面的话更加肯定了我们的理解:“originally a form of theft...”由此可见,说这话的应该是犯法者。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3452571.html
相关试题推荐
[originaltext]AttheUniversityofKansasartmuseum,investigatorstested
[originaltext]AttheUniversityofKansasartmuseum,investigatorstested
[originaltext]Thefamilyischanging.Inthepast,grandparents,parents,a
[originaltext]W:Excuseme,areyougoingtobuythatbook?M:Well,Ineedit
[originaltext]W:Excuseme,areyougoingtobuythatbook?M:Well,Ineedit
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]W:It’salmostfiveo’clockandMark’snothereyet.M:Ifhedoe
[originaltext]Hostingasuccessfulpartycangiveyouaglowthatwillling
[originaltext]Hostingasuccessfulpartycangiveyouaglowthatwillling
随机试题
From:GemmaHutchison,GMOTo:PaoloSantos,HiltonFinancialSubject:Delivery
Itmustguidepublicopinion,afterpresenting______bothsidesofeveryissue
A.exploreB.distinctC.artisticD.inaccessibleE.subjectiveF.high
"GeothermalEnergy"→Geothermalenergyisnaturalheat
TheVoynichManuscript,writteninthe15thcenturyinWesternEurope,isbe
HeworksA.alone B.lonely C.lone D.lon
在融资融券交易中,标的股票交易被实施特别处理的, 证券交易所自该股票被实施特别
关于工程造价指数的计算,下列表达式正确的是()。
男,25岁。突然晕倒2小时,5天前因车祸撞击左下胸部,曾卧床休息2天。查体:心率
下列关于横道图进度计划法说法中,错误的是()。A.工序(工作)之间的逻辑关系可
最新回复
(
0
)