首页
登录
职称英语
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
[originaltext] At the University of Kansas art museum, investigators tested
游客
2024-02-18
68
管理
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、People feel more comfortable and light-hearted in beautifully decorated rooms.
B、The color and general appearance of a room influence the behavior and attitudes of the people in it.
C、The University of Kansas has studied the effects of color.
D、People in beautiful rooms tend to give higher ratings to photographs of faces than people in ugly rooms do.
答案
B
解析
主旨题。浏览选项可知,四个选项讲述了不同的重点,可能考查文章的主要内容。文章一开始就提到在堪萨斯大学艺术博物馆,研究者们测试了不同颜色的墙壁对两组看绘画展览的参观 者产生的效果。而后面又说到不仅是choice of colors,还有the general appearance of a room都会对房间里面的人产生影响,并举出了实验的结果来证明,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3462510.html
相关试题推荐
[originaltext]Eyecontactisameetingoftheeyesbetweentwoindividuals.
[originaltext]Eyecontactisameetingoftheeyesbetweentwoindividuals.
[originaltext](29)"It’sAcademic"isaSaturdaymorningprogramforhigh
[originaltext](29)"It’sAcademic"isaSaturdaymorningprogramforhigh
[originaltext]"I’llmeetyoubytheelephant."Thatcommentisheardalo
[originaltext]"I’llmeetyoubytheelephant."Thatcommentisheardalo
[originaltext]W:Whatdoyouthinkweneedtodotogetournewbranchofficer
[originaltext]W:Whatdoyouthinkweneedtodotogetournewbranchofficer
[originaltext]W:Whatdidyoudoattheofficetoday?M:Ihadareallybusyda
[originaltext]Morethanhalfofparentslogontosocialnetworkingsitesli
随机试题
[originaltext]W:Idon’tthinkIwanttoliveinthedormitorynextyear.Inee
Imaginetakingauniversityexaminyourownhome,underthewatchfuleyeof
TVLinkedtoLowerMarksA)Theeffectoftelevisiononchild
以下药品中,最适宜治疗沙眼和流行性急性结膜炎的是A.红霉素眼膏 B.色甘酸钠滴
健康管理消费行为特征包括A.习惯型、经济型、理智型、盲目型、躲闪型 B.习惯型
符合下列条件之一的股权投资基金管理人(含创业投资基金管理人)的高级管理人员,可以
细菌由局部侵入血流,在血中繁殖,产生大量毒性物质,而引起人体中毒,称为A.毒血症
具有构造新细胞、修补组织功能的是()。A.脂肪 B.淀粉 C.蛋白质 D.
根据《关于清理和控制城市建设中脱离实际的宽马路、大广场建设的通知》(建规[200
肺心病呼吸衰竭患者,pH7.10,PaCO260mmHg,HCO3-18m
最新回复
(
0
)