首页
登录
职称英语
Toronto’ s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edwar
Toronto’ s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edwar
游客
2024-01-14
31
管理
问题
Toronto’ s third City Hall, now known as Old City Hall, was designed by Edward James Lennox and declared open on Sept. 18, 1899.
Created to provide more space for city officials, it turned out to be the largest building in the city and the largest city building in North America at the time.
Lennox took three years to design the City Hall and it took 11 years to build it. Contemporaries believe that the odd carvings above the Queen Street entrance were actually caricatures (漫画) of councilors at the time.
Lennox even included himself in the caricatures, on the west side of the central arch, and left a strange signature in the stonework of the link portions of the building.
The third City Hall was originally used as councilors’ offices and legal offices, but it is used only as a courthouse today.
When the fourth City Hall (the one we know today) was declared open in 1965, Old City Hall was threatened to be pulled down. It was saved by a group of people called the " Friends of Old City Hall. "
The clock tower stands parallel with the middle of Bay Street, rather than with the center of the building. The bells in the tower were not installed until the building opened. Old City Hall was declared a historical site in 1989.
The entire structure cost more than $ 2.5 million to build at the time. This is equal to $ 53 million today. [br] Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、To build a structure like the City Hall will cost $2. 5 million today.
B、The clock tower stands parallel with the centre of the City Hall.
C、Old City Hall was once pulled down in the development of the city.
D、Old City Hall is now a historical site.
答案
D
解析
综合分析题。根据文章最后一段可知,整个建筑在当时的造价超过250万美元,这相当于今天的5300万美元,故排除A;根据倒数第二段第一句可知,钟楼与海湾街中心点平行,而不是与市政厅的中心平行,排除B;根据第六段第一句可知,老市政厅面临着被拆除的危险,排除C;根据倒数第二段最后一句可知,老市政厅在1989年被宣布为历史遗迹,所以选项D“老市政厅现在是一个历史遗址。”正确。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3362818.html
相关试题推荐
Thesebooksaredesignedto______children.A、agreewithB、applyforC、addressto
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthene
W:Operator,Iwanttomakeaperson-to-personcalltoToronto,Canada.Thenumbe
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Afterbeingtestedinmanyways,thisnewly-designedmachinewill______inthen
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
Toronto’sthirdCityHall,nowknownasOldCityHall,wasdesignedbyEdwar
随机试题
Passage1[br][originaltext]IhavewrackedmymindandheartforwhatIoug
[originaltext]W:Hello,ABCCompany.WhatcanIdoforyou?M:Iwanttoknoww
给定资料: “斜杠青年”来源于英文Slash,出自《纽约时报》专栏作家麦瑞
Thereisacertaininevitabilitythateb
下列选项中,不属于我国《标准化法》对标准划分类型的是()。A、国家标准
A.肝胃郁热 B.脾胃虚弱 C.湿热中阻 D.燥热伤津 E.寒水上泛口中
吉兰-巴雷综合症患儿呼吸的护理重点是()。A.呼吸功能维持 B.皮肤护理 C
下列有关宋朝法律制度的表述,正确的是( )。 A.宋朝首次创立了刺配刑 B
下列哪一种情形可以在甲乙之间产生民事法律关系?A.甲跟乙说如果乙通过司法考试甲就
下列属于人身保险的种类()。A.人寿保险 B.健康保险 C.意外保险
最新回复
(
0
)