首页
登录
职称英语
Author Emma Heathcote-James has spent nine years looking into real-life ghost
Author Emma Heathcote-James has spent nine years looking into real-life ghost
游客
2023-12-19
64
管理
问题
Author Emma Heathcote-James has spent nine years looking into real-life ghost stories, collecting tales from hundreds of people who claim to have seen evidence of an afterlife. The 27-year-old started her research at university and her thesis was turned into a BBC documentary that she re-wrote as her debut bestseller Seeing Angels. The book prompted so many people to write to her with their ghostly experiences that she used them for a second book After Death Communication, which has just been released in paperback.
Her new book They Walk Among Us describes s6ances with mediums who can summon solid ghosts out of thin air. While working on the book she invited a medium to her home in the Cotswolds to demonstrate a form of ghostly communication where spirits take over the body. She explained: "This medium came to my house, sat in my front room, and went into a trance. An old man’s body just appeared over the top of the medium—he turned into an old man right in front of me. I was absolutely terrified at first—his hands became all arthritic and rheumatoid and his voice was old and staggered. The lights in my old cottage were going mad, going up and down by themselves but they had never done it before or since.” Emma added: "The old man spoke to my boyfriend Paul and asked him to take the medium’ s pulse. Paul, an army doctor, felt his wrist and said ’I think he’s dead’—but he wasn’t, he had let the spirit take him over.”
They Walk Among Us tells stories of people like Nick McGlynn, who was reunited with his wife Marie during a seance. She spoke to him through a medium hours after dying in hospital from multiple organ failure. Nick recalls the moment, halfway through the s6ance, when he heard his wife for the first time: "A fairly weak voice said, ’Nick, Nick I’m home, I’m home’, in the special way I used to announce my arrival to her when I came home." He says he told her he was happy for her, and that she thanked him for staying with her in hospital and told him: "I want you to have a ball. Go out and have a good time."
Emma says these paranormal experiences are "as natural as the sun and the rain" and since the book’s release last month she’ s had hundreds more letters from readers. She adds: "It’s such a huge subject, I feel like I am on the tip of a massive iceberg. "After the first book there were so many letters that the second one wrote itself."
One miraculous tale retold in After Death Communication is that of Dave Barber, who believes his dead grandmother saved him from drowning. Dave describes the day he almost died swimming with his son: "As neither my wife or I can swim we sat at the side of the pool, watching my son splash about. I decided to climb into the shallows and join in the fun. Almost immediately, I slipped, and fell." As he lay at the bottom of the pool Dave saw a "white mist" at the end, which got closer until he saw his dead grandmother emerge from it. "Her arms were outstretched towards me and she was dressed in a white silken gown," he says. "Suddenly, I was aware that my nine-year-old son had dived in to save me. He was banging my head on the floor of the pool in an effort to lift me. My grandmother, Amelia, was now very close and I knew that if I turned to her, I would die. I looked at my son and knew he needed me. Immediately, the pain returned, I felt myself rising through the water and I blacked-out." [br] It can be inferred from the passage that ______.
选项
A、ghosts can communicate with us through a medium
B、all the stories in her books are real
C、Emma made up most of the stories in her books
D、most of the stories in her second book are collected from her readers who wrote her letters
答案
D
解析
我们可从本文中推断出______。文章倒数第二段作者提到许多读者来信,并说After the first book there were so many letters that the second one wrote itself.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3285721.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Jane...Say,areyouOK?You’relookingabittired.W:Oh
[originaltext]M:Hi,Jane...Say,areyouOK?You’relookingabittired.W:Oh
Passage1[originaltext]Manypeoplewhodoyogaarelookingnotinwardbuto
Whenyoungcollegegraduatesdecidewheretomove,theyarenotjustlooking
Whenyoungcollegegraduatesdecidewheretomove,theyarenotjustlooking
Whenyoungcollegegraduatesdecidewheretomove,theyarenotjustlooking
Thewaythingsarelooking,theroyalfamilywillneedtostartbulkbuying
TheauthorusesthenegotiationsinBritainandGermanyasanexampleto[br]Th
TheauthorusesthenegotiationsinBritainandGermanyasanexampleto[br]At
TheMaintenanceofParentsBill[br]TheauthorthinksthatiftheBillbecomes
随机试题
酒作为一种特殊的文化载体,在人类交往中占有独特的地位。中国是酒的故乡,酒和饮酒文化在中国的历史中一直占据着重要地位。不同地区及场合的饮酒习俗和礼仪已成为
MorethantwohundredyearsagotheUnitedStates______fromtheBritishEmpirea
大脑学习的发展历程可以分为四个阶段为:A.感觉通路的建立 B.感觉动作的发展
区分五脏、六腑和奇恒之府的最主要依据是()A.分布部位的不同 B.解
以下不属于双相真菌的是A.组织胞浆菌B.申克孢子丝菌C.小孢根霉D.马内菲青霉E
共用题干 夏某夫妇计划于明年生育一个宝宝,请理财规划师为其调整家庭的风险管理和
1999-49.镇肝熄风汤中生麦芽的主要作用是 A.消食和中B.疏肝解郁
公安机关要及时向党委汇报重要的敌情、社情和治安情况,党委根据具体情况提出( )
左边给定的是纸盒的外表面,右边哪一项不能由它折叠而成?( )
甲公司目前有A、B、C三个独立的投资项目可供选择,A与B寿命期限不同,B与C初始
最新回复
(
0
)