首页
登录
职称英语
We all know that the normal human daily cycle of activity is of some 7-8 ho
We all know that the normal human daily cycle of activity is of some 7-8 ho
游客
2023-11-20
62
管理
问题
We all know that the normal human daily cycle of activity is of some 7-8 hours’ sleep alternating with, some 16-17 hours’ wakefulness and that, broadly speaking, the sleep normally coincides with the hours of darkness. Our present concern is with how easily and to what extent this cycle can be modified.
The question is no mere academic one. The ease, for example, with which people earl change from working in the day to working at night is a question of growing importance in industry where automation calls for round-the-clock working of machines, It normally takes from five days to one week for a person to adapt to a reversed routine of sleep and wakefulness, sleeping during the day and working at night. Unfortunately, it is often the case in industry that shifts are changed every week; a person may work from 12 midnight to 8 a.m. one week, 8 a.m. to 4 p.m. the next, and 4p.m. to 12 midnight the third and so on. This means that no sooner has he got used to one routine than he has to change to another, so that much of his time is spent neither working nor sleeping very efficiently.
The only real solution appears to be handed over the night shift to a number of permanent night workers. An interesting study of the domestic life and health of night-shift workers was carried out by Brown in 1957. She found a high incidence of disturbed sleep and other disorders among those on alternating day and night shifts, but no abnormal occurrence of these phenomena among those on permanent night work.
The latter system then appears to be the best long-term policy, but meanwhile something may be done to relieve the strains of alternate day and night work by selecting those people who can adapt most quickly to the changes of routine. One way of knowing when a person has adapted is by measuring his body temperature. People engaged in normal daytime work will have a high temperature during the hours of wakefulness and low one at night; when they change to night work the pattern will only gradually go back to match the new routine and the speed with which it does so parallels, broadly speaking, the adaptation of the body as a whole, particularly in terms of performance Therefore, by taking body temperature at intervals of two hours throughout the period of wakefulness it can be seen how quickly a person can adapt to a reversed routine, and this could be used as basis for selection. So far, however, such a form of selection does not seem to have been applied in practice. [br] Which of the following statements is NOT true?
选项
A、Body temperature may serve as an indication of a worker’s performance.
B、The selection of a number of permanent night shift workers has proved to be the best solution to problems of the round the clock working system.
C、Taking body temperature at regular intervals can show how a person adapts to the changes of routine.
D、Disturbed sleep occurs less frequently among those on permanent night or day shifts.
答案
B
解析
细节判断题。使用排除法,选项A符合第四段第二句的意思,因此不是答案;选项C符合文章第三段第四句的意思,因此也不是答案;选项D符合第二段中Brown的有关的发现,因此也不是答案。选项 B说“挑选一批固定上夜班的工人(has proved to be the best solution)”。但是,文章第四段第一句只是说,这似乎是(appears to be)最好的办法和长远之计,但并没有得到实际应用(见文章最后一句)。因此B不符合文章原意,所以B项是答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3202630.html
相关试题推荐
ThemenandwomenofAnglo-SaxonEnglandnormallyboreonenameonly.Disti
ThemenandwomenofAnglo-SaxonEnglandnormallyboreonenameonly.Disti
______isoftenthecasewithanewidea,muchpreliminaryactivityandoptimist
Doyouknowhowmuchthe______familyspendsonfoodintheurbanarea?A、normal
WhichofthefollowingcanMr.ButlerNOTbenormallyregardedas?[br][origin
WhichofthefollowingcanMr.ButlerNOTbenormallyregardedas?[originaltext
Weallknowthatthenormalhumandailycycleofactivityisofsome7-8ho
Weallknowthatthenormalhumandailycycleofactivityisofsome7-8ho
Readingtooneselfisamodernactivitywhichwasalmostunknowntothesch
Readingtooneselfisamodernactivitywhichwasalmostunknowntothesch
随机试题
Theworldisnotonlyhungry,butalsothirstyforwater.Thismayseemstran
这条蛇是如此的贪婪,一口就吞掉了那只老鼠。Thesnakewassogreedythatitswalloweduptheratinone
英语中有“像猫头鹰一样聪明”这样的说法,表明讲英语的人把猫头鹰当作智慧的象征。在儿童读物和漫画中,猫头鹰通常很严肃、很有头脑。禽兽间的争端要猫头鹰来裁判
Organisedvolunteeringandworkexperiencehaslongbeenavitalcompaniont
RestrictingtheproblemofThirdWorldcountriestohungeralone—althoughnot
发包人在工程量清单中给定的用于支付必然发生但暂时不能确定价格的材料的金额称为(
曲线y=x3-4x+2在点(1,-1)处的切线方程为( )A.x-y-2-0
A.丙戊酸钠 B.盐酸氯丙嗪 C.氟哌啶醇 D.盐酸阿米替林 E.卡马西
A.以健康人或病人作为受试对象 B.实验时使用对照和双盲法 C.不选择弱势人
眶下动脉是A.穿过棘孔的动脉分支 B.穿过下颌孔的动脉分支 C.穿过眶下孔的
最新回复
(
0
)