首页
登录
职称英语
[originaltext]I’d like to share with you today my experience with a new approac
[originaltext]I’d like to share with you today my experience with a new approac
游客
2023-09-04
72
管理
问题
I’d like to share with you today my experience with a new approach to building a house. It’s called Envelop Building. Essentially, what it means is that as you are building a house, you try to leave the landscape feature on the land, especially the vegetation, in the original condition. So what you are not doing is the usual practice of land-scraping, by which I mean literally scraping or cleaning the land of any and all the original plants. Why is the approach called Envelop Building? Because instead of clearing everything away, you let your original landscape elements envelop or surround your house. Let the vegetation physical features such as hills and slopes or interesting rock formations, constituted a significant part of the character of the building sight. The design of the house should take these features of the property into account. Actually integrating your original wild landscape with a house is not that new. The famous American architect Wright was doing it about 65 years ago. So we are in good company. Envelop Building is not as easy as it sounds though. It’s not just that you build your house and leave the land alone. By building, you are already damaging the original landscape. But as architects, we should try to work with environment, not against it. A creative architect can find ways to incorporate natural landscape into the overall design. For example, Wright used the massive boulders on the side of one of the most famous houses as part of the house foundation.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. According to the speaker, what does the term “land-scraping” refer to?
30. In Envelop Building, what is done with the landscape features of a building site?
31. Why does the speaker mention the architect Wright?
选项
A、They are changed to make the site more interesting.
B、They are expanded to limit the amount of construction.
C、They are integrated into the design of the building.
D、They are removed for construction.
答案
C
解析
预览选项可知,本题考查They与建筑物的关系。短文在对Envelop Building进行了详细说明之后,提到Actually integrating your original wild landscape with a house,即在进行Envelop Building时,要把建筑周围的景观特征同建筑的设计融合到一起,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2983328.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B7】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B5】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B4】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
【B1】[br]【B2】[originaltext]Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelin
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelo
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelo
[originaltext]Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelo
[originaltext]W:Hello,Michael.Wouldyoucometomyofficeforaminute?Iwant
[originaltext]M:Morning,Brenda.W:Goodmorning,Mr.Browning.M:Er,didyou
[originaltext]M:Morning,Brenda.W:Goodmorning,Mr.Browning.M:Er,didyou
随机试题
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamanleavingamessageforacolleaguea
【1】[br]【3】[originaltext]ParalinguisticFeaturesofLangua
BernardMadoffcarriedoutthelargestfraudinUShistoryfor[br][originalte
(1)Moreandmoreyoungathletesaretakingpartinrisky,adventurousactivi
ThereareseveralhypothesesabouttheoriginsofthefirstNeolithicsettle
碳酸氢钠用药过量可导致水肿、精神症状、肌肉疼痛等,主要的原因是()A:代谢性酸中
关于移植排斥反应的叙述,不正确的是A.急性排斥是其中的一种B.临床有多种类型C.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列选项中,属于品德测评的方法是()A:SWOT分析法 B:FRC品德测
关于无独立请求权第三人,下列哪些说法是错误的?A:无独立请求权第三人在诉讼中有自
最新回复
(
0
)