首页
登录
职称英语
[originaltext]W: You are an expert on urban problem, Mr. Parker. I wonder how y
[originaltext]W: You are an expert on urban problem, Mr. Parker. I wonder how y
游客
2023-08-28
66
管理
问题
W: You are an expert on urban problem, Mr. Parker. I wonder how you would describe the characteristics of these enormous cities.
M: The first point to make is that they are different from large cities in Europe and America.
W: Surely all large cities are essentially similar.
M: It’s true that all large cities experience similar problems provisioning housing and services, but the difference lies in the time factor.
W: Surely some of the cities we are considering are just as old and, in some cases, much older, than cities in the United States, for instance.
M: Very true, but the large cities of Europe and the United States grew relatively slowly. London had a population of more than a million at the beginning of the nineteenth century and this number is more than eight million. And this growth was parallel to industrial growth throughout the country. The same is true of New York, for example.
W: But this is not true if Mexico City or Buenos Aires?
M: No, it is not. Throughout Latin America and in parts of Asia, cities have grown much faster than industry, or agriculture for that matter. Some of these cities have increased fourfold in less than two decades, while industrial growth over the same period may have only reached thirty to forty percent.
W: What does this mean?
M: Essentially the population growth is not equal to the number of employment opportunities. Much of the increase is due to immigration from the countryside, a movement of people in search of better conditions.
12. What are the two speakers talking about?
13. What are the similar problems that all large cities have?
14. What does the man say about large cities in Europe and the United States?
15. Why did those people immigrate into cities?
选项
A、To live together with their family.
B、To bring their skills to cities.
C、To build a better countryside.
D、To search a better condition.
答案
D
解析
谈到大城市的人口增长时,男士提到人口增加与就业机会并不平衡。大多数的增加来自为了寻求更好的生存条件的农村移民。可见向大城市移民是为了寻求更好的生存条件。选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2963488.html
相关试题推荐
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]TheAmericansbelievethatanybodycanbecomePresidentofth
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]Irecentlyturnedfifty,whichisyoungforatree,midlifef
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tseenyouformonths.M:He
[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tseenyouformonths.M:He
[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tseenyouformonths.M:He
[originaltext]W:JeanreallylosthertemperinDr.Brown’sclassthismorning.
[originaltext]W:JeanreallylosthertemperinDr.Brown’sclassthismorning.
随机试题
有些男人还在怀念昔日以男子为中心的年代。那时,他们下了班回家,热腾腾的晚餐已摆好在桌上,妻子儿女围上来问寒问暖;家中大事小事多由自己作主,因为男人作为一家
[originaltext]W:Goodmorning,canIhelpyou?M:Yes,please.(7)I’dliketoc
垄断行业monopolyindustry
某项目中,总成本费用为100亿,折旧费为10亿,摊销费为10亿,财务费用为5亿,
具有散寒止痛,理气和胃作用的药物是A.高良姜 B.花椒 C.丁香 D.小
科幻作品《格兰特船长的儿女》的作者是()。A.玛丽·雪莱 B.阿西莫夫
刘老师在《镜头里的花》摄影课教学中,在教室里布置了很多花卉,并播放有关花卉的影像
(2017年11月)劳动争议仲裁委员会的成员不包括()。A.用人单位代表
随着环境的动态性增强,许多事物具有不可预测性,环境的不确定性因素增多,因此,要求
A.解磷定 B.苯海索(安坦) C.新斯的明 D.哌替啶 E.左旋多巴氯
最新回复
(
0
)