首页
登录
职称英语
[originaltext] Young women are losing faith in the university system with ne
[originaltext] Young women are losing faith in the university system with ne
游客
2023-08-26
92
管理
问题
Young women are losing faith in the university system with nearly half[7]believing it is not worth getting a degree. Tuition fees and little chance of landing a good job make higher education an unattractive prospect for them, a study suggests. It found that nearly half of female graduates would not go to university if they had the chance again. The research will cause concern because it was carried out before the government announced that fees will almost treble to £ 9, 000 in 2012.[8]The findings have prompted warnings that a generation of ambitious young women will miss out on a high-flying career and the opportunity to continue their education. Louise Court, editor of Cosmopolitan magazine, which conducted the survey,[9]said young women seem to think of university as "a waste of time". "It’s never been harder to be a young woman with ambition, " she said. "Understandably, women are angry and frustrated about their future and this is having a damaging effect on their self-esteem. " The survey of 1,353 women also looked at the career prospects and financial outlook for women in 2011.[10]Two thirds of those questioned said they thought it would be "almost impossible" to get their dream job and a quarter were unable to follow their preferred career. Only 14% said they felt safe from the sack. Vicky Tuck said: the rise in fees is going to make a lot of people reflect on why they are going to university.
7.Why are many women losing faith in the university system?
8.What do the findings of the study suggest?
9.What can we learn from Louise Court about young women under current university system?
10.What was the attitude of most women surveyed towards their career prospects?
选项
A、Optimistic.
B、Pessimistic.
C、Radical.
D、Conservative.
答案
B
解析
推断题。短文中提到,接受调查的2/3的人都认为她们不可能找到理想的工作(“almost impossible”to get their dream job),并且1/4的人都没能从事喜欢的行业(a quarter were unable to follow their preferred career),由此可知接受调查的多数女性对自己的前途都持有消极态度,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2960075.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodafternoon.CanIhelpyou?M:Yesplease.I’mlookingfor
[originaltext]W:MaybeweshouldtakeFrontStreetthismorning.Theradioanno
[originaltext]W:MaybeweshouldtakeFrontStreetthismorning.Theradioanno
[originaltext]W:MaybeweshouldtakeFrontStreetthismorning.Theradioanno
[originaltext]Thisis4o’clock.Hereisthenewssummary.Therehasbeena
[originaltext]Thisis4o’clock.Hereisthenewssummary.Therehasbeena
[originaltext]Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestm
[originaltext]Theincreaseininternationalbusinessandinforeigninvestm
[originaltext]Inpublicspeaking,thewatchwordispreparation.Mostofus
[originaltext]Inpublicspeaking,thewatchwordispreparation.Mostofus
随机试题
Whatoursocietysuffersfrommosttodayistheabsenceofconsensusaboutw
Howtoprotectyourcomputerfrombeingattackedbyavirus:Besuretoha
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminD
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefors
[originaltext]W:Goodmorning,class.TodayIthoughtwewouldtalkaboutsomet
[originaltext]Asamagician,Itrytocreateimagesthatmakepeoplestopa
A. B. C. D.
预期施工完成的工作即拟完成的工作,可以用实物工程量表示,也可用拟完成的产值金额数
()对于光明相当于健康对于() A.黑暗——疾病B.太阳——身体 C.
下列关于风险管理资源配备的描述中不正确的是( )。A.由于全面风险管理覆盖面广,
最新回复
(
0
)