首页
登录
职称英语
[originaltext] When John and Victoria Church arrived in New York from London
[originaltext] When John and Victoria Church arrived in New York from London
游客
2023-08-21
66
管理
问题
When John and Victoria Church arrived in New York from London for a one-year stay, they brought no furniture with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new way of furnishing an apartment or a house that more and more people are using. The renting of home furnishings has become one of America’s fastest growing businesses.
Why do people rent their home furnishings instead of buying them? Many kinds of people:international businessmen, government officials, airline workers, young married couples—the people whose job or business may force them to move frequently from one city or one country to another — find they can rent better quality furniture than they could afford to buy. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they will soon grow to dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they rent. And people whose work takes them from place to place are saved the trouble of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new home.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. According to the passage, what kind of people would like to rent furnishings?
17. Why do people want to rent furnishings?
18. What is the best title of the passage?
选项
A、A New Trend — Renting of Home Furnishings.
B、Some Suggestions about Renting Home Furnishings.
C、How to Furnish Your House Attractively.
D、Advantages of Renting Home Furnishings.
答案
A
解析
这段短文主要是说家具租赁已成为美国增长最快的行业之一及其原因。解此题一是可以通过主题句The renting of home furnishings has become one of America’sfastest growing businesses;二是可以通过排除法:(B)租家具的建议和(C)怎样布置家居短文没有提到,(D)具有一定的迷惑性,但要注意短文的后半部分是对why的回答,是在解释为什么有人愿意租而不是买家具,它不是讨论租赁家具的优势。综合四个选项,(A)最合适。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2944538.html
相关试题推荐
[originaltext]Tonight,I’llbespecificallytalkingaboutword-of-mouthadv
[originaltext]Tonight,I’llbespecificallytalkingaboutword-of-mouthadv
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]M:So,you’veseenobviouslylifeinFrance,familylifeinFranc
[originaltext]M:Hey,Vale.Sinceyou’refromArgentina,I’dhavetoaskyouab
随机试题
Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,Edithreflectedhowdifficult
WhenIlastsawthem,thepolicehadchasedtherobbersdownColumbusStreet.A、w
[originaltext]Whatiscloning?Cloningisthecreationofcellsorwholeani
关于非税收入特点的说法,正确的是()。A.非税收入具有灵活性 B.非税收入
医学决定水平能为病人诊断、治疗()A.提供参考依据B.提供决定性依据C.不能提
在心理咨询时,对药物使用问题正确的理解是( )。单选A、可以酌情使用 B
下列关于其他项目清单的编制说法正确的是()。A.暂估价包括用于施工合同签订时尚
腰背痛病因及病因分类
多发性骨髓瘤Ⅰ期Hb>A、100g/L B、200g/L C、300g/L
壶腹周围癌不包括A、胰头癌 B、胰体癌 C、十二指肠癌 D、胆总管下端癌
最新回复
(
0
)