首页
登录
职称英语
[originaltext] Many people in the world walk to work or to school. They have
[originaltext] Many people in the world walk to work or to school. They have
游客
2023-08-01
90
管理
问题
Many people in the world walk to work or to school. They have no other form of transportation. Many others, however, travel by bus, train or car. They walk very little. Yet experts say walking is one of the best ways to stay healthy. They call it the world’s most natural exercise which can be done anywhere and anytime. Walking is lees dangerous than running, It strengthens muscles without stretching them too much. And it puts less pressure on bones and joints. About 50 million Americans are active in what is called "fitness" walking. They take short walks a few times each week to improve their health. Fitness walking can be done almost anywhere, anytime. No special equipment is needed. Experts advise drinking lots of liquids, especially water, before and after each walk. Also, gently stretch the muscles and joins that are mostly likely to become tense during exercise.
Experts say the most effective way to walk is the natural way. Keep your head high and your back straight. In fitness walking, it is important to remember that your footsteps should fall almost in a straight line: Bend your arms at the elbow. Let them swing from the shoulder with each step. Walking is good for the health of your body. And a new study provides details about the link between walking and your emotional health. Robert Thayer of California State University asked a group of students to describe their feelings of energy and tension. Then he sent the students on a fast walk for ten minutes. When the students returned, they reported feeling less tired and full of energy.
选项
A、Walking doesn’t stretch muscles too much.
B、Walking is the best way to keep fit.
C、Walking doesn’t put high pressure on bones and joints.
D、Walking makes muscles and joints tense with gentle stretch.
答案
B
解析
[听力原文]
Which statement cannot prove walking to be the best way to stay healthy?
根据选项可知问题可能关于走路运动的特点。文中关键句为“It strengthens muscles without stretching them too much. And it puts less pressure on bones and joints.”走路可以适量拉伸肌肉,对骨头和关节的压力也很小。因此可知A)、C)、D)正确,B)不能说明走路是保持健康的最佳运动,故正确答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2887165.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodevening,everyone.Overthelastfewweekswediscussed
[originaltext]ApublicopinionstudysaysthatmostAmericanswouldaccept
[originaltext]ApublicopinionstudysaysthatmostAmericanswouldaccept
[originaltext]Therevolutionincommunicationsthathasalreadytakenplace
[originaltext]Therevolutionincommunicationsthathasalreadytakenplace
[originaltext]Tonight,I’llbespecificallytalkingaboutwordcof-mouthadv
[originaltext]Moviesoftendepicttheelderlyasill-tempered.Infact,mos
[originaltext]Moviesoftendepicttheelderlyasill-tempered.Infact,mos
[originaltext]M:Why,MarySmith.Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubee
[originaltext]M:Why,MarySmith.Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubee
随机试题
ItisestimatedthatChinanowhasaround130kindsoflocallanguages,but
(1)ResearcherswhopickedupandanalyzedwildchimpdroppingssaidonThur
Idon’tfeellike______now.A、todanceB、dancingC、danceD、dancedB我现在不想跳舞。feel
A.发散 B.条件收敛 C.绝对收敛 D.收敛性不能确定
下列选项中,表现“劝诫宫中妇女封建道德规范”的作品是( )。A.《虢国夫人游春
A.活血化瘀B.散瘀消肿C.活血止痛D.散结止痛E.化瘀消癥失笑散和金铃子散均具
审查设计投标人的人员技术力量主要是考察( )的资质能力。 A、设计单位负责人
儿童,5岁,吃饭时常把饭碗打破,屡受家长斥责。一次吃饭时,其母发觉小孩眼睛发直,
已知某船D定=5000吨,自A港空放到B港,在B港装货4800吨至C港卸货160
(2016年真题)下列关于车辆购置税的说法中,错误的是()。A.车辆购置税采取
最新回复
(
0
)