首页
登录
职称英语
[originaltext] Movies often depict the elderly as ill-tempered. In fact, mos
[originaltext] Movies often depict the elderly as ill-tempered. In fact, mos
游客
2023-08-04
101
管理
问题
Movies often depict the elderly as ill-tempered. In fact, most elder people have fewer negative feelings, like anger, than the young.
Recent research into how emotions change with age may be able to help people lead healthier and longer lives and bring about new treatments for depression in the elderly.
Like people’s bodies, emotions change over time. Older people for the most part have far fewer negative feelings, such as worry and stress, than younger people do, studies show.
The elderly learn to free themselves from feelings of negativity and seem to focus more on present situations that bring pleasure, rather than on the future, researchers say. They also tend to process negative information less deeply than positive information.
By contrast, positive feelings such as enjoyment and happiness change very little from the time when a person is in his youth until old age.
"It seems to be essential for our emotional well-being to not look back in anger and to focus on the positive when we are older, " Stefanie Brassen, a researcher at the University Medical Centre Hamburg -Eppendorf, said in an email.
Older people who are depressed seem not to use the sort of emotional regulation typically seen in the elderly, researchers say. Depression affects some 6 million Americans over the age of 65, or about 15% of the total, and is believed to be a big reason why the elderly have the highest suicide rate, according to the non-profit Geriatric Mental Health Foundation.
In a potential new treatment approach, Dr. Brassen and his colleagues are developing a training program in which older people practice strategies to better adapt to life circumstances.
Questions 9 to 12 are based on the passage you have just heard.
9. How do movies depict the old?
10. According to the researchers, what do the old pay more attention to?
11. What changes less over time as a person is getting old?
12. What is an important factor contributing to the highest suicide rate in the American elderly?
选项
A、Present situations that bring pleasure.
B、Future situations that will bring pleasure.
C、Past situations that brought pleasure.
D、Imagined situations that bring pleasure.
答案
A
解析
原文中提到,研究者们说,年纪大的人学会了如何使自己摆脱负面情绪的困扰,他们似乎更注重能够带来快乐的当下,而不是未来。题干中的pay more attention to为录音中focus more on的同义转述,故答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2897150.html
相关试题推荐
[originaltext]Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thisca
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
[originaltext]Switchingoffthetelevisionmayhelppreventchildrenfromg
[originaltext]M:First,Iwanttothankyouforagreeingtothissurvey.Thisi
[originaltext]Jeansarepants,ortrousers,madefromdenim.Mainlydesigne
[originaltext]Areyoufortyyearsoldandfat?Doyouwearfineclothes?Do
[originaltext]M:Howareyournewneighbors?W:Theyseemniceenough,butthey
[originaltext]W:Goodafternoon.CanIhelpyou?M:Yesplease.I’mlookingfor
[originaltext]Goodmorning,everyone.IamMaryWhite,thesecretaryofthe
[originaltext]Goodmorning,everyone.IamMaryWhite,thesecretaryofthe
随机试题
Oneofthefirstthingsthatshouldstrikeanyhalfobservantparentisthe
Iagreetomostofwhatyousaid,butIdon’tagreeto______.A、somethingB、nothi
氧化剂的危险特性有( )。A.可燃性和强烈的氧化性 B.受热撞击,与酸作用、
下列语句中有语病的是( )。A、天山的盛夏,百花齐放,简直是一座美丽的大花园
按照基金合同的约定,非公开募集基金可以由部分基金份额持有人作为基金管理人负责基金
女性,38岁。剖宫产术后第2天,导尿管拔除后5小时,患者诉下腹胀痛,有尿意但排不
在消费者购买决策过程中,使用者是( )。 A.具体执行购买行为的人
徐某挪用公款等案 徐某是某信用社雇佣的员工,主要从事押钞工作,也兼负责现金出入
贝克和雷米认知疗法最关键的基本步骤是()。A:运用提问和自我审查技术确定问题
与其他塑料管材相比,某塑料管材具有刚度高、耐腐蚀、阻燃性能好、导热性能低、热膨胀
最新回复
(
0
)