首页
登录
职称英语
[originaltext] A public opinion study says that most Americans would accept
[originaltext] A public opinion study says that most Americans would accept
游客
2023-08-04
72
管理
问题
A public opinion study says that most Americans would accept the use of gene-editing technology to create babies who are protected from some diseases. But the same study finds that Americans do not support changing the genetic structure, or DNA, of children so that they are faster, taller or more intelligent. The research was carried out by the Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research. The opinion study suggests that many people are concerned about what gene-editing means for the future. More than 1000 people were questioned in the study. The researchers said Americans value the medical promise of technology that could change the genetic qualities human parents pass on to their children. But they worry whether it will be used in a moral way.
Gene editing takes out a part of DNA to remove, replace or repair a gene. Changes to adult cells only affect the person being treated. But editing genes in eggs, sperm or embryos can change the resulting child in ways that can be passed to future generations. Because of its important effects, international science guidelines say gene-editing should not yet be tested in human pregnancies. Scientists say more laboratory research is needed to prove whether or not it is safe. Dr. Robert Klitzman studies biological research rules. He noted that, if fertility clinics start to edit the genes of embryos, there will be hard choices to make about what conditions can be changed. What if scientists could identify genes involved with depression or autism or high body weight? Would they be acceptable to edit? "It’s one thing to look at the extremes of fatal diseases versus cosmetic things, but in the middle are going to be these very different issues, " Klitzman said.
More Americans oppose than approve of government support for testing gene-editing technology on human embryos. About 25 percent of them have no opinion. Jaron Keener, a Pittsburgh museum worker, said that he opposes the research because he fears it would not be used only to fight disease. "I just don’t have a lot of confidence people wouldn’t use it for their own gain, " he said. The study suggests a lack of trust in the technology. About one-third of Americans think gene editing will be used before it is fully tested. Nearly 90 percent of the people in the study thought that the technology will be used for the wrong reasons.
Questions 19 to 22 are based on the recording you have just heard.
19. What does the public opinion study find?
20. What are Americans concerned about the gene-editing technology?
21. What does the international science guidelines say about gene-editing?
22. What is the museum worker Jaron Keener’s attitude towards gene-editing?
选项
A、Supportive.
B、Opposed.
C、Optimistic.
D、Skeptical.
答案
B
解析
讲座中提到,有更多的美国人反对而不是赞成政府支持在人类胚胎上测试基因编辑技术。大约25%的人没有意见。原文中提到,匹兹堡博物馆的工作人员Jaron Keener说,他反对这项研究,因为他担心这项研究不会只用于对抗疾病。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2897162.html
相关试题推荐
[originaltext](23)WiththeInternetrevolutionusheringinnewmodesofco
[originaltext]Hereisaquestionforyou.Thecustomerisalwaysright.Rig
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]MedicalexpertssaymostAmericansdonotgetenoughsleep.T
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsays57nationsinSouthernAfr
随机试题
Wemust______theamountandqualityoftheproductswemaketothelevelofpub
IwasinnorthernKenya,whichissufferingthroughtheworstdroughttohi
[originaltext]M:I’msotiredthatIcan’tseestraight.W:You’vebeentireda
下列债务中,对市场利率最敏感的是()。A.5年期,息票率8% B.10年期,息
春秋战国时期,对促进民族融合起直接作用的因素是()。A.兼并战争 B.铁器使用
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列关于国有建设用地使用权的说法,正确的有()。A:建设用地使用权出让是一种国家
A公司为境内上市公司,其记账本位币为人民币。下列有关A公司境外经营经济业务的处理
具有发热作用的炎症介质是A.IL-8 B.D4 C.C5a D.L-10
关于脊柱结核,下列哪项不正确?A.颈椎和骶尾段发病最少 B.绝大多数的椎体病
最新回复
(
0
)