首页
登录
职称英语
[originaltext] The Coast Guard does what its name says: it guards the coasts
[originaltext] The Coast Guard does what its name says: it guards the coasts
游客
2023-07-31
60
管理
问题
The Coast Guard does what its name says: it guards the coasts of the United States. During a war, the Coast Guard becomes part of the United States Navy, and helps to protect against enemy attacks. In times of peace, however, the Coast Guard is part of the United States Department of Transportation. It has responsibility for many different duties. The Coast Guard can be found at many large lakes in America, as well as in coastal waters. It enforces laws controlling navigation, shipping, immigration, and fishing. It enforces other laws that affect the thousands of privately-owned boats in the United States.
Coast Guard planes, boats and helicopters search for missing boats and rescue people in dangerous situations. Last year, Coast Guardsmen saved the lives of almost 7,000 people.
The Coast Guard does scientific research on the ocean. It also uses ice-breaking boats to clear ice from rivers or lakes, so boats can travel safely. One of the Coast Guard’s most important duties now is helping to keep illegal drugs out of the United States. Coast Guard boats, armed with guns, use radios and radar to find boats that may be carrying drugs. They stop the boats suspected of carrying drugs and search them. They seize the drugs and arrest the people on the boats. Last year, Coast Guardsmen seized more than 800,000 kilograms of marijuana and cocaine, and they arrested more than 700 persons trying to bring illegal drags into the United States.
This kind of action is exciting. Most of the time, however, Coast Guardsmen say they see nothing more exciting than the ocean.
选项
A、Dangerous.
B、Hard.
C、Exciting.
D、Dull.
答案
D
解析
[听力原文]
What does the speaker indicate about the life of the Coast Guardsmen for most of the time?
综合推断题。文章最后提到Most of the time...they see nothing more exciting than the ocean,即大多数时间海岸警卫队员面对的只是大海,由此推断,虽然警卫队员的生活有时充满了惊险与刺激,但大多数时候是枯燥乏味的,所以D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2886306.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B11】[originaltext]Eversincethebreakingofthe"ironbowl"in
【B1】[br]【B7】[originaltext]Eversincethebreakingofthe"ironbowl"inC
【B1】[br]【B5】[originaltext]Eversincethebreakingofthe"ironbowl"inC
【B1】[br]【B2】[originaltext]Eversincethebreakingofthe"ironbowl"inC
[originaltext]Thecompetitionamongproducersofpersonalcomputersisesse
[originaltext]Thecompetitionamongproducersofpersonalcomputersisesse
[originaltext]Thecompetitionamongproducersofpersonalcomputersisesse
[originaltext]Thecompetitionamongproducersofpersonalcomputersisesse
[originaltext]WhenWalterwaseightyearsold,in1908,heusedtoworkfor
[originaltext]WhenWalterwaseightyearsold,in1908,heusedtoworkfor
随机试题
[img]2011q1/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0401_2010126[/img][br][originaltext](A)Th
Therearefourbasictypesofcompetitioninbusinessthatformacontinuum
[originaltext]Inmychildhoodhome,dinnerwasenjoyedwithhushedvoices,
不要管其他人怎样想,作为一个个体,这是一个你必须自己做的选择。(regardlessof)Thisischoiceyouhavetomakefo
TherecessionistakingaserioustollonAmericanretail,bute-commerceco
建筑施工特种作业人员应当参加年度安全教育培训或者继续教育,每年不得少于()学时
贷款人受理借款人贷款申请后,应履行尽职调查职责,对个人贷款申请内容和相关情况的(
根据中国证监会、住房城乡建设部《关于推进住房租赁资产证券化相关工作的通知》,下列
下列有关审计质量控制的措施中,属于对审计作业过程进行控制的有( )。A.审核审
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
最新回复
(
0
)