首页
登录
职称英语
共用题干 The Benefits of Lifelong Learning
共用题干 The Benefits of Lifelong Learning
admin
2022-08-02
72
问题
共用题干The Benefits of Lifelong Learning for Adults
Lifelong learning is the process of keeping your mind and body engaged一at any age一by actively pursuing knowledge and experience.In fact,it has many benefits.Firstly,it keeps the mind sharp and it improves the memory.Secondly,it improves self-confidence and offers an opportunity to try something new. Thirdly,it gives the learner the feeling of accomplishment. Also,it offers the learner the opportunity to keep in touch with people who share with him/her the same interests and make new acquaintances.Finally,it offers an opportunity to learn a new skill or trade.
Achieving retirement means having a lot of spare time and becoming more stressed and bored. However,some adults think that learning at that age is a way to get rid of this situation of boredom and stress.For them learning should be a lifelong process and even retirement should be an opportunity to try new things rather than being passive and pessimistic.Lifelong learning keeps young people's mind sharp.A:Right B:Wrong C:Not mentioned
选项
Lifelong learning keeps young people's mind sharp.
A:Right
B:Wrong
C:Not mentioned
答案
A
解析
本题给出的信息是正确的。原文是:"firstly, it keeps the mind sharp…"。
本题给出的信息是正确的。原文是“…it(即lifelong learning) improves the memory”。
本题给出的信息是错误的。原文是:"…it(即lifelong learning) offers an opportunity to try something new”。
文章没有谈到这方面的信息。
本题给出的信息是错误的。原文是:" Also , it offers the learner the opportunity to keep in touch with people who share with him/her the same interests and make new acquaintances"。
本题给出的信息是正确的。原文是:"Achieving retirement means having a lot of spare time and becoming more stressed and bored”。
本题给出的信息是错误的。原文是:"For them learning should be a lifelong process and even retirement should be an opportunity to try new things rather than being passive and pessimistic”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1492686.html
本试题收录于:
理工B题库理工类分类
理工B
理工类
相关试题推荐
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMos
共用题干 TheDangersofSecondhandSmokeMos
共用题干 第三篇SavePandasWiththeSwitzerland
共用题干 第一篇PoolWatchSwimmerscandrownin
共用题干 第一篇PoolWatchSwimmerscandrownin
共用题干 第二篇MedicalJournalsMedicaljournal
共用题干 第二篇MedicalJournalsMedicaljournal
共用题干 第二篇MedicalJournalsMedicaljournal
共用题干 HowtoGetAlongWellWithYourBo
共用题干 HowtoGetAlongWellWithYourBo
随机试题
[originaltext]TimeIthinkalotabouttimeandnotjustbecauseit’sthename
不爱红装爱武装。Tofacethepowderandnottopowertheface.原文的“红装”和“武装”是一个对称的结构,且均用了“提
Whatisthedisadvantageofanexcursionfare?[br][originaltext]T:Goodmorni
______peoplewererescuedaftertheshipsank.[br][originaltext]Diversh
嗳气、呃逆、呕吐的病机是A.肝气上逆 B.肺气上逆 C.脾失健运 D.胃气
测得某样品的余氯为1.0mg/L,准确测定其pH的方法是A.pH试纸法 B.比
患者,女性,20岁,左下第一磨牙面龋洞,达牙本质浅层,探稍敏感,冷刺激进洞后稍敏
某公司现有资金100000元可用于以下投资方案: A方案:购入国库券(五年期,
对施工过程中产生的泥浆水只能( )。A、直接排入河流 B、直接排入城市下水道
某企业计提生产车间管理人员基本养老保险费120000元。下列各项中,关于该事项
最新回复
(
0
)