首页
登录
职称英语
共用题干 The Dangers of Secondhand SmokeMos
共用题干 The Dangers of Secondhand SmokeMos
最全题库
2022-08-02
67
问题
共用题干The Dangers of Secondhand Smoke
Most people know that cigarette smoking is harmful to their health.Scientific research shows that it
causes many kinds of diseases.In fact,many people who smoke get lung cancer. However,Edward Gilson
has lung cancer,and he has never smoked cigarettes.He lives with his wife Evelyn,who has smoked about
a pack of cigarettes a day throughout their marriage.________(46)
No one knows for sure why Mr. Gilson has lung cancer. Nevertheless,doctors believe that secondhand
smoke may cause lung cancer in people who do not smoke because nonsmokers often breathe in the smoke
from other people's cigarettes.________(47)The US Environmental Protection Agency reports that about
53,000 people die in the United States each year as a result of exposure to secondhand smoke.
The smoke that comes from a lit cigarette contains many different poisonous chemicals.In the past,
scientists did not think that these chemicals could harm a nonsmoker's health._________(48)They
discovered that even nonsmokers had unhealthy amounts of these toxic chemicals in their bodies.As a matter
of fact,almost all of us breathe tobacco smoke at times,whether we realize it or not. For example,we can
not avoid secondhand smoke in restaurants,hotels and other public places.Even though many public places
have nonsmoking areas,smoke flows in from the areas where smoking is permitted.
It is even harder for children to avoid secondhand smoke._________(49)Research shows that chil-
dren who are exposed to secondhand smoke are sick more often than children who live in homes where no one
smokes and that the children of smokers are more than twice as likely to develop lung cancer when they are
adults as are children of nonsmokers.The risk is even higher for children who live in homes where both
parents smoke.
People are becoming very aware of the dangers of secondhand smoke._________(50)__________(46)A:Recently,though,scientists changed their opinion after they studied a large group of nonsmokers.B:The Gilsons have been married for 35 years.C:This smoke is called secondhand smoke.D:However,secondhand smoke is dangerous to all people,old or young.E:As a result,they have passed laws which prohibit people from smoking in many public places.F: In the United States,nine million children under the age of five live in homes with at least one smoker.
选项
__________(46)
A:Recently,though,scientists changed their opinion after they studied a large group of nonsmokers.
B:The Gilsons have been married for 35 years.
C:This smoke is called secondhand smoke.
D:However,secondhand smoke is dangerous to all people,old or young.
E:As a result,they have passed laws which prohibit people from smoking in many public places.
F: In the United States,nine million children under the age of five live in homes with at least one smoker.
答案
B
解析
前一句主要讲的是,Gilson先生与妻子Evelyn生活在一起,而Evelyn自他们结婚以来 一直是每天差不多抽一包烟。接下来显然应选表示他们结婚年限的句子。再者,只有B项提 到了Gilsons。
前一句提到,不吸烟者时常吸人吸烟者吸烟时呼出的烟,后面应跟这种烟的定义,故选C。
前一句讲的是过去科学家们对二手烟的看法,接下来的句子应表示他们改变了看法, 因为后面的句子表明他们所持的观点已与过去截然不同。
前一句提到儿童与二手烟,接下来的句子自然仍然与儿童有关。
前一句讲的是人们逐渐意识到二手烟的危害,因此接下来的句子应表示人们采取措 施,禁止在公共场所吸烟。第6部分:完形填空
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/1502684.html
本试题收录于:
综合B题库综合类分类
综合B
综合类
相关试题推荐
共用题干 甲房地产经纪公司采用的是基于互联网技术的无店铺销售模式,2006年2
共用题干 李先生有一处已出租的住房欲出售,委托新兴房地产经纪公司居间销售,双方
共用题干 李先生有一处已出租的住房欲出售,委托新兴房地产经纪公司居间销售,双方
共用题干 某房地产开发公司给某项目定位单身门领公寓,考虑到项目规模较小,并且所
共用题干 某房地产开发公司给某项目定位单身门领公寓,考虑到项目规模较小,并且所
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 某房地产中介公司发现A市中某大型小区有大量的空置房并有许多客户要求购
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
共用题干 调查显示,某市A区高等院校和科研院所密集地区,高校教师和科研人员近年
随机试题
Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.Itisremarkab
TheIndiancoastalbelthasnotrecordedmanyTsunamisinthepast.Wavesco
[originaltext]Hollywood,asuburbofthecityofLosAngelesinCalifornia,
Itiseasiertonegotiateinitialsalaryrequirementbecauseonceyouarein
Courtesyalsoincludesproperbehavioronthestreet.Properstreetbehavio
如图所示,高速运动的α粒子被位于O点的重原子核散射,实线表示α粒子运动的轨迹,M
土壤全盐含量大于或等于( )%的重盐碱地和土壤为重黏土地区的绿化栽植工程应实施土
制订航摄任务计划时要根据计划测图的范围和图幅( )。A.划定需要航摄的区域范围
小明是个4岁的孩子,十分活泼可爱,老师很喜欢他。可令老师不解的是,小明很多事情都
(2021年真题)某药的生物半衰期约为8h,其临床治疗的最低有效浓度约为10μ
最新回复
(
0
)