首页
登录
职称英语
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关瑜伽的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关瑜伽的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,
游客
2025-07-17
26
管理
问题
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关瑜伽的说明文。
要求:
1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。
2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。
注意:词数80词左右。
Victor: Hello, Jenny.
Jenny: Hi, Victor. How are you? You look really tired.
Victor: Yes. I’ve been under a lot of pressure with our project stalling. But you always look so fresh. How can you possibly always remain energetic?
Jenny: Actually, sometimes I find it difficult to progress in work, too. But recently I found doing Yoga can really help you both keep fit and let go of your frustrations.
Victor: That sounds amazing.
Jenny: It really is. Yoga is a five-thousand-year old form of practice which comes from India. It teaches people how to unite mind, body and spirit.
Victor: People practicing yoga do a lot of difficult postures, don’t they? Like holding a foot in the air with only one foot standing. I’m worried I’ m not that flexible.
Jenny: People practice yoga by doing different postures as well as breathing and meditation. The emphasis is not on how difficult the posture is, but on increasing awareness of your body and rejuvenating it. Also, your flexibility and strength will both improve as you progress.
Victor: Oh, sounds good. I just hope it can help me manage my stress.
Jenny: It will definitely do that.
选项
答案
Yoga is a popular form of practice to keep fit and manage stress. It originates in India and has a history of five thousand years. Yoga practice consists of doing different postures, breathing and meditation. By increasing people’s awareness of their body, it helps to bring a harmony between the mind, body and spirit. Meanwhile, it helps to make people stronger and more flexible. It is especially loved by modern people because it helps to keep healthy and relieve pressure.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4165273.html
相关试题推荐
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关瑜伽的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,
阅读下面对话,根据其内容写一篇有关George去参观美术展览会的短文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点;2.用你自己的语言表达,可改
假定你是第一中学学生会主席李明,负责与下月来校访问的英国中学生代表团联系,请根据以下要点写一封电子邮件,告知英方团长史密斯先生有关活动和安排。要点:1
阅读下面对话,根据其内容写一篇有关Linda帮助祖父搬家的短文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点;2.用你自己的语言表达,可改写对话
假定你是李明,是校英文报的编辑(editor),想向外教Mike约稿。请给他写一封电子邮件,内容要点如下:1.稿件内容:在中国任教或生活的体会;2.稿
假定你是李明,你的美国朋友Mark计划来中国游学。他来邮件询问如何尽快了解中国文化与生活。请你给Peter回信并提出建议。内容要点如下:1.住中国人家;
阅读下面对话,根据其内容写一篇有关Robert假期经历的短文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点。2.用你自己的语言来表达,可以改写对
假定你是李明,请你给留学生朋友John写封邮件,向他介绍学校新建成的学生活动中心。内容要点如下:1.地点、设施;2.用途:组织讲座、体育比赛、音乐表演等;
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关瑜伽的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点;2.用你自己的语言表达,可改写对话中的句子,但不
阅读下面的对话,根据其内容写一篇有关长城的说明文。要求:1.所写短文应与对话相关内容意义相符,涵盖其要点;2.用你自己的语言表达,可改写对话中的句子,但不
随机试题
Greenpeaceisaninternational(organize)______thatworkstoprotecttheenviron
AstheworldexcitedlygreetedSnuppy,thefirstcloned(克隆)dog,commentators
Thegovernment______apublicdebateonthefuturedirectionoftheofficialsp
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetkn
[originaltext]Learningasecondlanguageisnevereasy,and,generallyspea
当机械波在媒质中传播,一媒质质元的最大形变量发生在( )。
3岁女孩,自生后即发现心脏杂音。查体:无发绀,胸骨左缘第2肋间闻及Ⅲ级喷射性收缩
在最高额抵押担保的的债权确定前,可以允许最高额抵押权的转让,无需当事人同意。(
关于沥青路面施工安全要求的说法,错误的是()。A、施工现场应配有医务人员 B、
劳动能力鉴定委员会收到劳动能力鉴定后,应该从医疗卫生专家库中随机抽取()
最新回复
(
0
)