首页
登录
职称英语
Arthur to Boost Asia PresenceArthur Holdings has just r
Arthur to Boost Asia PresenceArthur Holdings has just r
游客
2025-06-12
19
管理
问题
Arthur to Boost Asia Presence
Arthur Holdings has just revealed that it will be building three new shopping malls in Thailand, Vietnam, and Cambodia this year. The largest shopping mall developer in Southeast Asia plans to reserve $4 billion in capital for the project.
During a press conference for the company’s upcoming stock offering, Arthur Holdings president Francis Brewster said the new malls are part of the firm’s two-year development plans. Last year, the firm opened malls in Myanmar and China despite the gloomy economy.
Each of the three shopping malls will have an approximate area of 20,000 square meters. The malls to be established in Thailand and Vietnam will have convention halls and activity centers equipped with conference rooms, gymnasiums, bowling alleys, and movie theaters.
According to Brewster, funding will be derived from recently sold bonds amounting to $3 billion, foreign loans, and proceeds of the upcoming stock offering.
The president believes that Arthur’s notable achievements in the past year will help the company collect more capital when it auctions off new shares on Monday.
According to financial figures released by Arthur Holdings last year, revenues from its Singapore operations grew 15 percent, to $250 million. Moreover, profits went up 20 percent, to $175 million.
"Arthur Holdings has proven itself to be a strong company in Asia. Because of this, we are expecting more people to invest in our rapidly growing business," Brewster said. [br] What is mentioned about Arthur Holdings?
选项
A、It owns a chain of shopping centers.
B、It is in need of additional staff.
C、It is seeking investment opportunities.
D、It operates online businesses.
答案
A
解析
本题应在文段中找出和题干的中心语Arthur Holdings相关的内容并和选项做对比并判断正误。文中提到“The largest shopping mall developer in Southeast Asia…”,即介绍Arthur Holdings公司是东南亚最大的购物中心开发商,之后又说“Last year,the firm opened malls in Myanmar and China despite the gloomy economy.”,即虽然去年经济低迷,但是公司还是在缅甸和中国成立了购物中心,(A)选项的内容与文中叙述一致,所以(A)It owns a chain of shopping centers.是正确答案。(B)、(C)、(D)在文段中均未被提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4115383.html
相关试题推荐
KerbHoldingsis______conductingnegotiationswithsomeprivateinvestorsregard
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
ArthurtoBoostAsiaPresenceArthurHoldingshasjustr
KerbHoldingsis______conductingnegotiationswithsomeprivateInvestorsregard
Whatisthepurposeofthemessage?[originaltext]Hi,Janette,it’sArthur.Iw
随机试题
Jamesateabigmeal______hesaidhewasn’thungry.A、ifB、thoughC、becauseB句意:
[originaltext](12)Inmanystressfulsituations,thebody’sresponsescani
【B1】[br]【B18】A、byB、toC、asD、forA此题考搭配辨析。beknownby通过……来辨认:beknownas被称作;作
Itis______ofhimtogetridofhisbadfriendsafterenteringhighschool.A、s
[originaltext]M:Ireallydon’tknowwhattodothissummer.Ican’taffordtoj
A.敛营益阴 B.养阴而缓肝急 C.柔肝理脾,调和气血 D.养血敛阴,柔肝
为了帮助学生理解正方形的概念、性质,发展学生推理能力、几何直观能力等,一节习题课
大树移植后应当连续浇3次水,浇水要掌握()的原则。由于损伤大,在第一年不能施肥,
A.13种B.24种C.35种D.76种E.42种《野生药材资源保护管理条例》中
根据马斯洛的需要层次说,人的需要主要分两大类,成长需要和缺失需要,下列属于成长需
最新回复
(
0
)