首页
登录
职称英语
Look at the notes below.You will hear a man phoning for a job application.
Look at the notes below.You will hear a man phoning for a job application.
游客
2025-05-25
48
管理
问题
Look at the notes below.
You will hear a man phoning for a job application.
CJ PRODUCTIONS
CJ Personnel
CJ Job Application Requests
Job: (1) ............ (Marketing Department)
Reference Number: (2) ............
Advertised in: (3) ............
Name: Daniel Johnson
Address: Internal, c/o (4) ............
[br]
Conversation One. Questions 1 to 4.
Look at the notes below.
You will hear a man phoning for a job application.
You have fifteen seconds to read through the notes.
[pause]
Now listen , and fill in the spaces.
[pause]
Woman: This is the Personnel Department of CJ Productions. Please state the title and reference number of the job you’re phoning about and state where you saw the advert. Please give your name and address clearly.
Man: Hello. I’m phoning about one of the jobs going in the Marketing Department. It’s the Regional Organiser’s job in that department which I’m interested in. The reference number quoted in the ad is J-1-8-5-6-R. This is an internal request—I saw the advertisement you put in the staff newsletter. Please send the application form and information pack to me, Daniel Johnson—in the Sales Department. Thank you.
[pause]
Now listen to the recording again.
[pause]
选项
答案
J1856R
解析
此题是针对序列号的提问,在听音中要特别留意字母和数字一起的编号。听力原文中直接出现答案,应为J1856R。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4088966.html
相关试题推荐
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomancheckingdetailsofherappointme
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomancheckingdetailsofherappointme
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomancheckingdetailsofherappointme
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomancheckingdetailsofherappointme
Lookatthenotesbelow.Youwillhearamancallingtochangeanarrangement.
Lookattheformbelow.Youwillhearaconversationbetweenacustomsclerkand
Lookattheformbelow.Youwillhearaconversationbetweenacustomsclerkand
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomancallingacompanyaboutapossibl
Lookatthenotesbelow.Youwillhearawomancallingacompanyaboutapossibl
Lookattheformbelow.YouwillhearamancallinghisHeadOfficeaboutarrang
随机试题
ThemanagersatTurnerswantedtobuythecompanybecauseit[br][originaltext
The______ofcoalinthatfactoryisfivetonsaday.A、assumptionB、resumptionC、
SpeakerA:Thesedayssmokerscan’thaveacigaretteanywhere.It’sterrible.Sp
生产经营单位应采取技术、(),及时消除事故隐患。A.管理措施 B.制度措施
图示圆轮上绕一细绳,绳端悬挂物块。物块的速度v、加速度a。圆轮与绳的直线段相切
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。 【说明】阅读下列说明,
对促进民营银行发展、规范民营银行管理的相关事项进行明确的是()。A.2012年
反映古希腊著名哲学家柏拉图教育思想的代表作品是()。 A.《教育论》 B.《
下列有关期后事项的说法中,错误的是()。A.注册会计师应当按照规定实施审计程序
依据《中华人民共和国大气污染防治法》,在当地政府划定的禁止销售、使用高污染燃料的
最新回复
(
0
)