首页
登录
职称英语
In recent years, there has been an increasing awareness of the inadequacies
In recent years, there has been an increasing awareness of the inadequacies
游客
2025-04-14
55
管理
问题
In recent years, there has been an increasing awareness of the inadequacies of the judicial system in the United States. Costs are staggering both for the taxpayers and the litigants — and the litigants, or parties, have to wait sometimes many years before having their day in court. Many suggestions have been made concerning methods of ameliorating(改善)the situation, but as in most branches of government, changes come slowly.
One suggestion that has been made in order to maximize the efficiency of the system is to allow districts that have an overabundance of pending cases to borrow judges from other districts that do not have such a backlog. Another suggestion is to use pretrial conferences, in which the judge meets in his chambers with the litigants and their attorneys in order to narrow the issues, limit the witnesses, and provide for a more orderly trial. The theory behind pretrial conferences is that judges will spend less time on each case and parties will more readily settle before trial when they realize the adequacy of their claims and their opponents’ evidence. Unfortunately, at least one study has shown that pretrial conferences actually use more judicial time than they save, rarely result in pretrial settlements, and actually result in higher damage settlements.
Many states have now established another method, small-claims courts, in which cases over small sums of money can be disposed of with considerable dispatch. Such proceedings cost the litigants almost nothing. In California, for example, the parties must appear before the judge without the assistance of counsel. The proceedings are quite informal and there is no pleading(辩护)— the litigants need to make only a one-sentence statement of their claim. By going to this type of court, the plaintiff(原告)waives(放弃)any right to a jury trial and the right to appeal the decision. [br] What can we assume from the passage?
选项
A、Most people who feel they have been wronged have a ready remedy in courts of law.
B、Many people would like to bring a case to a court, but unable to because of the cost and time required.
C、The judicial system in the United States is highly acclaimed for its efficiency.
D、Pretrial conferences will someday probably have replaced trials completely.
答案
B
解析
细节推断题。原文讨论的是美国司法体系的不足以及改善的建议和所要解决的问题。根据原文首段第二句中的Costs与选项B重现,原句中的have to wait sometimes many years与选项B中的time required对应,可以推测相互存在的问题应该是费用和时间。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4037394.html
相关试题推荐
TheincreasingA(popularity)ofthemotorcycleasaB(convenience),economicalC
Theconsumer______inrecentyearshasledtoanexplosionofshoppingcenterdev
Thepotentialofcomputersforincreasingthecontroloforganizationsorso
Thepotentialofcomputersforincreasingthecontroloforganizationsorso
Thepotentialofcomputersforincreasingthecontroloforganizationsorso
Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentresearchindicate
Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentresearchindicate
Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentresearchindicate
Therehavebeendemonstrationsonthestreets______therecentterroristattack.A
Asawisemanoncesaid,weareallultimatelyalone.Butanincreasingnumb
随机试题
YouknowmynameisLiLei.Lookattheblackcar.It’smyfather’scar.Myfath
Readthistexttakenfromanarticleaboutadvertising.Choosethebestsentence
【B1】[br]【B9】A、dishesB、foodsC、coursesD、mealsD第二段第一句话的含义是“英格兰人通常一天吃三顿饭”。[A]d
结合上下文,说说下列语句的修辞手法和表达效果。 1.辽阔的海洋,昔日是生命的摇
三相功率不守恒的是()A.有功功率 B.无功功率 C.视在功率 D
员工绩效考核的流程不包括()。A:进行技术准备 B:收集有关考核资料 C:绩
假设某总体服从正态分布N(12,4),现从中随机抽取一容量为5的样本X1,X2
将(11010010.01010100)2表示成十六进制数是: A.(D2
在金融行业,WTO的一般性原则包括()。 A.自由竞争原则B.最惠国待遇原
某进出口公司2021年5月进口摩托车,成交价共计27万元,该公司另支付入关前的运
最新回复
(
0
)