首页
登录
职称英语
People travel for a lot of reasons: Some tourists go to see battlefields or
People travel for a lot of reasons: Some tourists go to see battlefields or
游客
2025-03-15
28
管理
问题
People travel for a lot of reasons: Some tourists go to see battlefields or religious shrines. Others are looking for culture, or simply want to have their pictures taken in front of famous places. But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on.
Northern Europeans are willing to pay a lot of money and put up with a lot of in-conveniences for the sun because they have so little of it.
Residents of cities like London, Copenhagen, and Amsterdam spend a tot of their winter in the dark because the days are so short, and much of the rest of the year in the rain. This is the reason why the Mediterra-nean has always attracted them. Every summer, more than 25 million people travel to Mediterranean resorts and beaches for their vacation. They all come for the same reason , sun!
The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries. Italy’s 30,000 hotels are booked solid every summer. And 13 million people camp out on French beaches, parks and roadsides. Spain’s long sandy coastline attracts more people than anywhere else. 37 million tourists visit yearly, or one tourist for every person living in Spain.
But there are signs that the area is getting more tourists than it can handle. The Mediterranean is already one of the most polluted seas on earth.
And with increased tourism, it’s getting worse. The French can’t figure out what to do with all the garbage left by campers around St. Tropez. And in many places, swimming is dangerous because of pollution.
None of this, however, is spoiling anyone’s fun. The Mediterranean gets more popu-lar every year with tourists. Obviously, they don’t go there for clean water and solitude. They tolerate traffic jams and seem to like crowded beaches. They don’t even mind the pol-lution. No matter how dirty the water is, the coastline still looks beautiful. And as long as the sun shines, it’s still better than sitting in the cold rain in Berlin, London, or Oslo. [br] In Paragraph 2, cities like London, Copenhagen, and Amsterdam are mentioned______.
选项
A、to show that they are not good cities in terms of geography and climate
B、to tell us how wealthy their residents are
C、to suggest that these cities I ack places of historic interest and scenic beauty
D、to prove that they have got more tourists than they can handle
答案
A
解析
本题考查考生的推理能力及对细节的把握。答案对应于文章的第二段,其中提到伦敦、哥本哈根和阿姆斯特丹的地理位置。即地处北欧,以及气候,即冬季日照时间短,且长期阴雨连绵,与阳光充足的地中海相比这三个城市不适合度假,因此选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3997475.html
相关试题推荐
Peoplewereafraidtoleavetheirhouse,______thepolicehadbeenorderedtos
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromseasontoseason.
Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromseasontoseason.
Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromseasontoseason.
Youngpeopleoftenwonderatthelargenumberofemployerswhodonotrespon
Youngpeopleoftenwonderatthelargenumberofemployerswhodonotrespon
随机试题
1 Migrationisusuallydefinedas"permanentorsemipermanentchangeofresiden
AmongtheAmericanyoungintellectualsinthe1830sand1840s,whowasregarded
Mrs.Barodawasalittleprovokedtolearnthatherhusbandexpectedhisfri
Asworkingwomencontinuetoreceivebetterandbetterwages,housewivesstil
[originaltext]M:MissBarnes,Iunderstandthatyouarequitting.W:That’srig
[originaltext]M:YouknowIwillbethemaintalkerintheclassroomdiscussion
电子政务特殊的安全需求主要表现在哪几方面?()A.内外网间安全的数据交换 B
应用后能在体内骨及关节中分布较多的抗菌药物是A:青霉素 B:头孢唑啉 C:克
健康信息的特点不包括A.容易理解 B.符号通用 C.针对性 D.预见性
在分析固定资产扩张引起的贷款需求时,重要的指标有()。A.销售收入/净固定资产
最新回复
(
0
)