首页
登录
职称英语
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
游客
2025-03-03
48
管理
问题
There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic. At present, we realize that although these are the areas with the worst air pollution, the problem is literally worldwide. On several occasions over the past decade, a heavy cloud of air pollution has covered the east of the United States and brought health warnings in rural areas away from any major concentration of manufacturing and automobile traffic. In fact, the very climate of the entire earth may be infected by air pollution. Some scientists consider that the increasing concentration of carbon dioxide in the air resulting from the burning of fossil fuels (coal and oil) is creating a "greenhouse effect"—conserving heat reflected from the earth and raising the world’s average temperature. If this view is correct and the world’s temperature is raised only a few degrees, much of the polar ice cap will melt and cities such as New York, Boston, Miami, and New Orleans will be in water.
Another view, less widely held, is that increasing particular matter in the atmosphere is blocking sunlight and lowering the earth’s temperature—a result that would be equally disastrous. A drop of just a few degrees could create something close to a new ice age, and would make agriculture difficult or impossible in many of our top fanning areas. Today we do not know for sure that either of these conditions will happen (though one recent government report drafted by experts in the field concluded that the greenhouse effect is very possible). Perhaps, if we are lucky enough, the two tendencies will offset each other and the world’s temperature will stay about the same as it is now. [br] As pointed out at the beginning of the passage, people used to think that air pollution ______.
选项
A、caused widespread damage in the countryside
B、affected the entire eastern half of the United States
C、had damaging effect on health
D、existed merely in urban and industries areas
答案
D
解析
细节题。根据文中第一段第一句“There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic.”可知,以前人们都认为空气污染只会影响那些有众多工厂和严重交通堵塞现象的大城市及其周边地区,A、B、C三项都是后来人们才意识到的。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3981405.html
相关试题推荐
Manyplayerswhohadbeenhighlythoughtofhave_________fromthetennisscene
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
ForJohnthiswasthebeginningofanewlife,________hethoughthewouldnever
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Sincethematterwasextremely______,wedealtwithitimmediately.A、toughB、ten
Wehavealwaysthoughtvery______ofhim.A、highlyB、wellC、greatlyD、enoughA本题考查
Whenit______airpollution,Wuhanfacesthethree"C"s,cars,coalandconstructi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Whichofthefollowi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Inthesentence"Thi
随机试题
Theregulationsmakeitsaferforyoutouseyourcreditcardforshoppingonth
InitsfirstmonthorbitingSaturn,theCassinispacecrafthasdetectedane
[originaltext]W:Whydidn’tyouhaveyourphysicsclasstoday?M:Becauseonly
进货业务洽谈,主要是由一系列的面谈接触环节组成,这个过程一般包括询问或发问、条件
两名护士运用护理程序,对所负责的病人从入院到出院提供连续的、全面的、整体的护理属
下列( )不是银行应该向客户提供的有关理财产品的材料。?A.理财产品账单 B
急性肾小球肾炎的临床特点不包括A.水肿 B.血尿 C.少尿 D.高脂血症
一个圆能把平面分成两个区域,两个圆可以把平面分成四个区域,问四个圆最多可能把平面
图示结构中,各构件的自重不计,已知:力偶矩的大小m=60kN·m,其转向为顺时针
下列属于政府采购方式的有()。A、公开招标 B、竞争性谈判 C、询价采购
最新回复
(
0
)