首页
登录
职称英语
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
游客
2025-03-03
7
管理
问题
There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic. At present, we realize that although these are the areas with the worst air pollution, the problem is literally worldwide. On several occasions over the past decade, a heavy cloud of air pollution has covered the east of the United States and brought health warnings in rural areas away from any major concentration of manufacturing and automobile traffic. In fact, the very climate of the entire earth may be infected by air pollution. Some scientists consider that the increasing concentration of carbon dioxide in the air resulting from the burning of fossil fuels (coal and oil) is creating a "greenhouse effect"—conserving heat reflected from the earth and raising the world’s average temperature. If this view is correct and the world’s temperature is raised only a few degrees, much of the polar ice cap will melt and cities such as New York, Boston, Miami, and New Orleans will be in water.
Another view, less widely held, is that increasing particular matter in the atmosphere is blocking sunlight and lowering the earth’s temperature—a result that would be equally disastrous. A drop of just a few degrees could create something close to a new ice age, and would make agriculture difficult or impossible in many of our top fanning areas. Today we do not know for sure that either of these conditions will happen (though one recent government report drafted by experts in the field concluded that the greenhouse effect is very possible). Perhaps, if we are lucky enough, the two tendencies will offset each other and the world’s temperature will stay about the same as it is now. [br] As pointed out at the beginning of the passage, people used to think that air pollution ______.
选项
A、caused widespread damage in the countryside
B、affected the entire eastern half of the United States
C、had damaging effect on health
D、existed merely in urban and industries areas
答案
D
解析
细节题。根据文中第一段第一句“There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic.”可知,以前人们都认为空气污染只会影响那些有众多工厂和严重交通堵塞现象的大城市及其周边地区,A、B、C三项都是后来人们才意识到的。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3981405.html
相关试题推荐
Manyplayerswhohadbeenhighlythoughtofhave_________fromthetennisscene
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
ForJohnthiswasthebeginningofanewlife,________hethoughthewouldnever
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Sincethematterwasextremely______,wedealtwithitimmediately.A、toughB、ten
Wehavealwaysthoughtvery______ofhim.A、highlyB、wellC、greatlyD、enoughA本题考查
Whenit______airpollution,Wuhanfacesthethree"C"s,cars,coalandconstructi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Whichofthefollowi
Whofirstthoughtofusingbullockstoprovideenergy?[br]Inthesentence"Thi
随机试题
A.absenceB.adaptationC.cushionsD.defineE.depression
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortrave
减少钠盐摄入的措施包括()A.减少味精、酱油等含钠盐的调味品的用量 B.
下列不属于藏族民间歌舞的是()A.木卡姆 B.锅庄 C.堆谐 D.囊玛
目前认为,埃博拉病毒的疫源地主要在非洲大陆,此外还有哪些地区有可能也是疫源地之一
某超市销售“双层锅”和“三层锅”两种蒸锅套装,其中“双层锅”需要2层锅身和1个锅
以下关于绩效面谈的说法正确的有( )。A.面谈是绩效考评极为重要的环节 B.
各报关随附单证间的哪些内容要进行一致性的审核( )A.货物金额.币制是否一致。
下列选项中,属于招标公告与投标邀请书应当载明的内容有()。A.投标人须知 B.
下列做法中,未违反《环境影响评价从业人员职业道德规范(试行)》的行为是()A.
最新回复
(
0
)