首页
登录
职称英语
How was the British architecture style characterized in the early 20th century?
How was the British architecture style characterized in the early 20th century?
游客
2025-01-17
8
管理
问题
How was the British architecture style characterized in the early 20th century? [br]
The most important trends in early 20th century architecture simply passed Britain by. Whilst Gropius was working on cold, hard expanses of glass, and Le Corbusier was experimenting with the use of reinforced concrete frames, we had staid architects like Edwin Lutyens producing Neo-Georgian and Renaissance country houses for an outmoded landed class. In addition there were slightly batty architect-craftsmen, the heirs of William Morris, still trying to turn the clock back to before the Industrial Revolution by making chairs and spurning new technology. Only a handful of Modern Movement buildings of any real merit were produced here during the 1920s and 1930s, and most of these were the work of foreign architects who had settled in this country.
After the Second World War, the situation began to change. The Modern Movement’s belief in progress and the future struck a chord with the mood of post-war Britain and, as reconstruction began under Attlee’s Labor government in 1945, there was a desperate need for cheap housing which could be produced quickly. The use of prefabricated elements, metal frames, concrete cladding and the absence of decoration — all of which had been embraced by Modernists abroad and viewed with suspicion by the British — were adopted to varying degrees for housing developments and schools. Local authorities, charged with the task of rebuilding city centers, became important patrons of architecture. This represented a shift away from the private individuals who had dominated the architectural scene for centuries.
选项
A、Using prefabricated elements.
B、Using cold, hard expanses of glass.
C、Using reinforced metal frames.
D、Diminishing the importance of decoration.
答案
B
解析
根据题干关键词找到原文相关信息。本题题干关键词之一是advocated,虽然原文在一开始也谈到现代派的某些尝试,如使用B中所提的方式,但不符合题干advocated要求,而只有上述分析中信息处的embraced与advocated意思相当,是题干要求的正确信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3917026.html
相关试题推荐
TheBritishConstitutionis________alargeextentaproductofthehistoricalev
Fornearlyacentury,twoUnitedStatesgovernmentalagencies,theUnitedSt
Fornearlyacentury,twoUnitedStatesgovernmentalagencies,theUnitedSt
Fornearlyacentury,twoUnitedStatesgovernmentalagencies,theUnitedSt
Fornearlyacentury,twoUnitedStatesgovernmentalagencies,theUnitedSt
Fornearlyacentury,twoUnitedStatesgovernmentalagencies,theUnitedSt
During1872—1976,aBritishscientificexpeditionmadephysicalandbiologicals
LastMarchthe________ofa19thcenturycargoshipwasfoundbyanunderwaterar
DuringJapan’srevolutioninthe19thcentury,theJapanesedenouncedtheirown
[originaltext]Themostimportanttrendsinearly20thcenturyarchitecturesimp
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic"T
[originaltext]Manyyearsago,IreadthatJamesA.Michener,who,at40,wo
GOAD:PROVOKED::A、conjecture:premeditatedB、asphyxiate:suffocatedC、espy:
OfalltheemployedworkersintheUnitedStates,12.5millionarepartofa
[originaltext]W:Davidisplayingacomputergame.M:Shouldhedothatwhenth
[originaltext]M:Hi,Jenny,whyareyoustilleatingwhileyouareusingtheco
激发客户寻找理财师服务的动因往往是因为客户自身的情况的一些变化,其中不包括(
内部言语
设立股份有限公司必须具备的条件有()。 Ⅰ.发起人符合法定人数 Ⅱ.符合最
目前,我国人民币实施的外汇制度是()。 A.有管制的浮动汇率制度 B.固定汇
最新回复
(
0
)