首页
登录
职称英语
Who is likely to be choosy? [originaltext] Psychology researchers have studied
Who is likely to be choosy? [originaltext] Psychology researchers have studied
游客
2025-01-17
47
管理
问题
Who is likely to be choosy?
Psychology researchers have studied how people make decisions and concluded there are two basic styles. "Maximizers" like to take their time and weigh a wide range of option before choosing. "Satisficers" would rather be fast than thorough; they prefer to quickly choose the option that fills the minimum criteria.
"Maximizers are people who want the very best. Satisficers are people who want good enough," says Dr. Schwartz. She has developed a 13-level test to assess a person’s decisionmaking orientation. Each statement is scored on a scale of 1 to 7. The higher your score, the more of a maximizer you are. Most people fall somewhere in the middle. A person can maximize when it comes to some decisions and satisfice on others.
In a study of job-seeking college seniors, they found that the maximizers landed better jobs. Their starting salaries were, on average, 20% higher than those of the satisficers, but they felt worse about their jobs. "The maximizer is kicking himself because he can’t examine every option and at some point had to just pick something," Dr. Schwartz says. "Maximizers make good decisions and end up feeling bad about them. Satisficers make good decisions and end up feeling good. "
选项
A、A maximizer.
B、A satisficer.
C、A hesitator.
D、A psychologist.
答案
A
解析
本文讨论了两种性格倾向的人;完美主义者和知足常乐者。完美主义者在做选择前常常挑来挑去,所以推断他们可能会比较挑剔。参见原文:“‘Maximizers’like to take their time and weigh a wide range of option before choosing.”。 satisficers由satisfy和suffice各取一半,结尾加er,混合而成,意思相当于知足常乐者。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3916444.html
相关试题推荐
[originaltext]ThedisputeoverHillaryClinton’semailpracticesnowthreate
[originaltext]DemocratshaveoftenfearedbigmoneyinAmericanpolitics,pe
WhydidtheU.S.TreasuryDepartmentissueamemorandum?[br][originaltext]
WhydidtheU.S.TreasuryDepartmentissueamemorandum?[originaltext]TheU
Whoislikelytobechoosy?[br][originaltext]Psychologyresearchershaves
Whoislikelytobechoosy?[br][originaltext]Psychologyresearchershaves
Whoislikelytobechoosy?[originaltext]Psychologyresearchershavestudied
Itcanbeinferredfromthepassagethat______.[br][originaltext]It’snot
Itcanbeinferredfromthepassagethat______.[br][originaltext]It’snot
Itcanbeinferredfromthepassagethat______.[originaltext]It’snotthatp
随机试题
[img]2018m11s/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0101_2018101[/img][originaltext](A)She’sh
Allthestudentsofthisuniversityhavefree______totheInternetviaabroadba
Infact,evenwithouthumans,theEarth’sclimatechanges.Someclimatechan
Trafficstatisticspaintagloomypicture.Tohelpsolvetheirtrafficwoes(
Howmanymorphemesdoestheword"teleco
在货币供给一定的条件下,货币乘数与基础货币成正比。()
某单位招聘员工提出三个条件:第一,知识丰富;第二,技术熟练;第三,吃苦耐劳。现有
下列选项中,与语言、声音、呼吸强弱关系最为密切的是( )。A.元气 B.卫气
(2018年真题)由于被迫执行指令而违法违规的期货从业人员,情节显著轻微且没有造
男,67岁,吸烟。家属发现患者呼之不应半小时急送医院。有COPD病史30余年。查
最新回复
(
0
)