首页
登录
职称英语
Ricci’s "Operation Columbus" Ricci, 45, is now stri
Ricci’s "Operation Columbus" Ricci, 45, is now stri
游客
2024-12-14
38
管理
问题
Ricci’s "Operation Columbus"
Ricci, 45, is now striking out on perhaps his boldest venture yet. He plans to market an English - language edition of his elegant monthly art magazine, FMR, in the United States. Once again the skeptics are murmuring that the successful Ricci has headed for a big fall. And once again Ricci intends to prove them wrong.
Ricci is so confident that he has christened his quest "Operation Columbus" and has set his sights on discovering an American readership of 300,000. That goal may not be too far -fetched. The Italian edition of FMR -- the initials, of course, stand for Franco Maria Ricci -- is only 18 months old. But it is already the second largest art magazine in the world, with a circulation of 65,000 and a profit margin of US 500, 000. The American edition will be patterned after the Italian version, with each 160 -page issue carrying only 40 pages of ads and no more than five articles. But the contents will often differ. The English - language edition will include more American works, Ricci says, to help Americans get over "an inferiority complex about their art." He also hopes that the magazine will become a vehicle for a two - way cultural ex- change -- what he likes to think of as a marriage of brains, culture and taste from both sides of the Atlantic.
To realize this vision, Ricci is mounting one of the most lavish, enterprising -- and expensive — promotional campaigns in magazine -publishing history. Between November and January, eight jumbo jets will fly 8 million copies of a sample 16 -page edition of FMR across the Atlantic. From
a warehouse in Michigan, 6. 5 million copies will be mailed to American subscribers of various cultural, art and business magazines. Some of the remaining copies will circulate as a special Sunday supplement in the New York Times. The cost of launching Operation Columbus is a staggering US’ 5 million i but Ricci is hoping that 60% of the price tag will be financed by Italian corporations. "To land in America Columbus had to use Spanish sponsors,“ reads one sentence in his promotional pamphlet. "We would like Italians.’"
Like Columbus, Ricci cannot know what his reception will be on foreign shores. In Italy he gambled and won -- on a simple concept: it is more important to show art than to write about it. Hence, one issue of FMR might feature 32 full - color pages of 17th - century tapestries, followed by 14 pages of outrageous eyeglasses. He is gambling that the concept is exportable. "I don’t expect that more than 30% of my readers ... will actually read FMR," he says. "The magazine is such a visual delight that they don’t have to." Still, he is lining up an impressive stable of writers and professors for the American edition, including Noam Chomsky, Anthony Burgess, Eric Jong and Norman Mailer. In addition, he seems to be pursuing his own eclectic vision without giving a moment’s thought to such established competitors as Connoisseur and Horizon. "The Americans can do almost everything better than we can," says Ricci, "But we (the Italians) have a 2,000 year edge on them in art." [br] We get the impression that the American edition of FMR will probably _____.
选项
A、carry many academic articles of high standard.
B、follow the style of some famous existing magazines.
C、be read by one third of American magazine readers.
D、pursue a distinctive editorial style of its own.
答案
D
解析
次题中前三个答案明显错误。可用排除法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3874265.html
相关试题推荐
Ricci’s"OperationColumbus"Ricci,45,isnowstri
Ricci’s"OperationColumbus"Ricci,45,isnowstri
Ricci’s"OperationColumbus"Ricci,45,isnowstri
Somepeopleclaimthatcompetitionismoreimportantthancooperationinthepre
TheplacethatChristopherColumbuslandedwas______.A、IndiaB、islandsinAsiaC
WhofirstlandedonAustralia?A、ChristopherColumbus.B、JacquesCartier.C、Capta
WhofirstdiscoveredCanada?A、ChristopherColumbus.B、JacquesCarrier.C、Captain
1Cooperativecompetition.Competitivecooperation.Confused?Airlineallian
Somepeopleclaimthatcompetitionismoreimportantthanco-operationinth
WhosenameisusedtocallNewWorld"America"?A、Columbus.B、Vespucci.C、Franco
随机试题
WhatdidtheprofessorwanttotalktoAnnabout?[originaltext]M:Thanksforst
It’sabouttimewe_______pouringwastewaterintotheriver.A、hadtostopB、sh
Ataneventwherealleyesareonnewcarsfromworld-classdesigners,buddi
1Television—themostpervasiveandpersuasiveofmoderntechnologies,ma
【S1】[br]【S4】F从句法结构看,该空应填一个形容词,修饰work。从语境来看,文章提到的是美国在战争时期妇女在医疗中的作用。因此,在作者的眼中这些战
电子通过呼吸链时,按照各组分的氧化还原电势依次从还原端向氧化端传递。
呼吸气急而短,不足以息,数而不能接续,不抬肩,无痰鸣,称A、喘证 B、少气
羟丙基甲基纤维素可用作A.薄膜包衣材料 B.薄膜包衣材料的增塑剂 C.薄膜包
球球在幼儿园惹事,放学后爸爸来接球球时,班主任王老师当着众人的面说:“这么大点小
保证施工质量的重要措施是()。A.加强施工人员的管理 B.采用技术先进、经济
最新回复
(
0
)