首页
登录
职称英语
According to new research released this week from Miller-Williams, e-comme
According to new research released this week from Miller-Williams, e-comme
游客
2024-10-21
17
管理
问题
According to new research released this week from Miller-Williams, e-commerce customers feel that over 80 percent of their decision to purchase or not reside in issues beyond their online experience. What’s really important to customers is brand performance.
The research was based on interviews with 976 active customers of various top performing e-commerce companies (excluding travel) including Amazon, com, AOL-Time Warner, BN.com, eBay, Monster.com and Yahoo. Current, former and potential customers were asked to describe their ideal e-commerce company vis- avis a subset of the top e-commerce companies.
Of the five attributes customers use to evaluate e-commerce companies, the Clicks Interaction driver makes up only 15 percent of decision-making. The Clicks driver incorporates all aspects of the customer’s online experience, including pricing, customer support, the quality of offerings, and mistake rectification. Brand Performance topped the list (35 percent), followed by Financial Longevity (18 percent), Strategic Direction (17 percent) and Clicks Interaction (15 percent). These five attributes, or drivers, make up 100% of a customer’s decision to purchase from a site or not. Customers recognize the value of a well-performing brand and today’s top e-commerce companies are clearly meeting their expectations-- a key to their success. Based on this response, the study suggests that companies should continue, or even increase, their investments in traditional advertising campaigns.
According to the study, Amazon. com is the premier e-commerce company, having translated its Brand Performance into value on the Bricks Interaction. The research shows Amazon’s value here is essentially the equivalent of a retail storefront, something that customers don’t see in the other e-commerce companies.
Customers wholeheartedly agree that e-commerce companies need to better demonstrate their financial security. What’s more interesting is that customers do not necessarily equate financial resources such as revenue, net profits and market value with financial stability. Instead, customers see a company’s aggressiveness and ability to seize new markets as increasing their financial longevity. After analyzing 27 bricks & mortar and e-commerce market leading companies, customers ranked Oracle number one in terms of financial security, outperforming others such as AOL-Time Warner, Dell Computer and General Motors. Amazon and Barnesandnoble.com enjoy a high ranking on perceived financial security.
"This shows us why so many recent activities and acquisitions have been taking place in e-commerce," said Miller-Williams CEO, Gary A. Williams." Their revenues and profits are stabilizing and becoming more predictable so they make nice merger or alliance candidates. E-Commerce customers are voting with their dollars, and the winners are companies that have shown their brand strength and ability to execute in a proven market space."
With respect to Brand Performance, the study warns e-commerce companies currently evaluating the use of pop-up advertisements: Customers see the use of technology and marketing and advertising as being an inseparable part of the company’s brand. Key groups of e-commerce users have been resistant to this form of advertising, so use of it may have an impact on the customer’s decision to purchase from a site or not. [br] According to the passage, the customers pay more attention to ______.
本题为细节题,根据第五段第一句Customers wholeheartedly agree that e-commerce companies need to better demonstrate their financial security。(消费者一致赞成电子商务公司必须更好地宜传其金融安全。)我们得知D项为正确答案。A,C项与原意不符,B项原文没有提到,故不选。
选项
答案
解析
D
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3811112.html
相关试题推荐
It’sreleasedthatbytheendofthisyeartherateofunemploymentinthatnati
Thescientistshaveabsolutefreedomastowhatresearchtheythinkitbestto_
AccordingtonewresearchreleasedthisweekfromMiller-Williams,e-comme
AccordingtonewresearchreleasedthisweekfromMiller-Williams,e-comme
AccordingtonewresearchreleasedthisweekfromMiller-Williams,e-comme
AccordingtonewresearchreleasedthisweekfromMiller-Williams,e-comme
Accordingtothenews,whichofthefollowingsocialnetworkingsitesisNOTuse
______isreleasedinthepressconference,morecapitalswillbedistributedby
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
Whatisthenationalityoftheresearchers?[br][originaltext]Happinessi
随机试题
ChoosingEnglishProgramsintheUSA1.Whatisyourgoal?Fora【C1】:2weekst
AAccommodation住宿Oneisneveratalossforaplace
心脏的正常起搏点为( )。A.窦房结 B.房室结 C.房室束 D.主动脉
若将债券看成理财产品,则债券的收益来源包括( )。A.利息收益 B.红利收
下列药物中属于哌啶类的合成镇痛药有A.布桂嗪 B.美沙酮 C.哌替啶 D.
在DNA复制中RNA引物的功能(作用)是A.使DNA聚合酶活化并使DNA双链解开
下列属于公债发行方式的有()。A.直接发行方式 B.承购包销方式 C.公募
物价变化合同价款调整方法采用造价信息进行价格调整,发承包双方承担风险范围中,(
根据《标准施工合同》,以下属于承包人的义务的有()。A.施工现场的征用
拟在桂江流域上游一级支流桂溪江建设桂溪口水库,工程任务为防洪、供水。水库坝址以上
最新回复
(
0
)