首页
登录
职称英语
[audioFiles]audio_ezfm_0036(20103)[/audioFiles] Shopping is very much a pan
[audioFiles]audio_ezfm_0036(20103)[/audioFiles] Shopping is very much a pan
游客
2024-10-12
54
管理
问题
选项
答案
Shopping is very much a pan of a country’s culture, and attitudes to shopping and consumers / vary from country to country / just as much as climate or taste in food.
Recent economic hardship has given the consumer increased power in Europe / as retailers fight to win their share of reduced disposable income. This has meant falling prices, plenty of special offers / and a re-examination of what customer service really means. People often point to America as an example of sophisticated customer service. In restaurants in the south of the USA, for example, waiters compliment you on your clothes, ask about your day, compliment you on the wisdom of your order / and then return every ten minutes to refill your glass / and make sure that everything is to your satisfaction.
Anyone who has waited 30 minutes to be served in a restaurant / might well dream of such attention, but Europeans do not really want US style service. Different nationalities expect different types of service.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3798664.html
相关试题推荐
[audioFiles]audio_ezf_m_0331(20101)[/audioFiles]
[audioFiles]2013q2/audio_ezfm_083_20132[/audioFiles]Develop
[audioFiles]audio_ezf_m_0414(20102)[/audioFiles]T
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquart
随机试题
Whenyouopenyourelectronicmail,youmayfindinformationabouthowtobu
PASSAGETWOBecausetheyhavebetterfamilyfinancialconditions.第一段前两句提到,孩子在学校和生
Whatdoesthefirstannouncementtellusaboutnewlyarrivedpassengers?[br]Wh
关于资本市场理论的同质期望假定,以下表述错误的是( )。A.在所有的投资者看来
石方路基与土方路基相比实测项目增加了()。A.横坡 B.平顺度 C.宽度
下列实行特殊管理的药品是A.酮替芬 B.溴己新 C.沙丁胺醇 D.硝酸咪康
对水痘的临床症状描述正确的是A:口周苍白圈 B:疹退留有色素沉着 C:潜伏期
社会救助是国家对无生活收入来源的寡残孤独、遭受天灾人祸而使生活一时变得困难的家庭
某砖砌体和钢筋混凝土构造柱组合墙,如图所示,结构安全等级二级。构造柱截面均为24
只有()才有权发售基金份额,进行基金财产的投资管理。A.基金份额持有人 B.基
最新回复
(
0
)