首页
登录
职称英语
[audioFiles]audio_ezf_m_0331(20101)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezf_m_0331(20101)[/audioFiles]
游客
2024-10-17
45
管理
问题
选项
答案
Cars in the Future
As big cars cause many problems, such as pollution, shortage of parking space, crowded traffic, / scientists are now trying to design some small cars / that may some day replace today’s big automobiles. /If more people.begin to drive such cars in the future, / there will be less air pollution. / There will also be more space for parking cars in cities, / and the streets will be less crowded, / Three such cars can fit in the space / that is now needed for one car of the usual size. / The little cars will cost much less to own and to drive. / Driving will be safer as these cars can go only 60 kilometers per hour. /
The cars of the future will be fine for driving around the city. / However, they will not be suitable for long trips, / because these cars by petrol can only go 450 kilometers / before needing to stop for refilling.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3804500.html
相关试题推荐
[audioFiles]audio_ezfm_0221(20105)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezfm_0001(20105)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezfm_0342(20105)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezfm_0233(20105)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezfm_0173(20105)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezfm_0437(20105)[/audioFiles]
[audioFiles]audio_ezfm_0013(20105)[/audioFiles]
Whatisthewoman’sfavoritehobby?[br][audioFiles]audio_ezfm_0027(20105)[/au
Whatisthewoman’sfavoritehobby?[br][audioFiles]audio_ezfm_0027(20105)[/au
[audioFiles]audio_ezfm_0245(20105)[/audioFiles]
随机试题
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownupandoldpeoplewishi
Managementjargoncanalienatestaffandleavebosseslookinguntrustworthy
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarer
"MadeinChina"lostitsnovelty(新颖)longago.Thelabelhasbecome【C1】______
我国《建设工程质量管理条例》规定,建设工程发包单位不得迫使承包方以()。
心房颤动常见于A.甲状腺功能低下 B.风心病二尖瓣狭窄 C.高血压性心脏病
在目标管理中,对目标的正确描述是A.目标数目越多越好 B.目标应明确、恰当
在贫困救助中,下列属于社会工作者在个人改善层面上的社会工作的是()。A:提高最低
土压平衡盾构施工时,减小盾尾脱出导致地层变形的措施有()。A.改良泥土的塑流
下列关于高压无气喷涂优点的说法,正确的有()。A.改善了劳动条件 B.污
最新回复
(
0
)