首页
登录
职称英语
There is controversy and misunderstanding about the proper functions of juv
There is controversy and misunderstanding about the proper functions of juv
游客
2024-10-08
42
管理
问题
There is controversy and misunderstanding about the proper functions of juvenile courts and their probation departments. There are cries that the whole process produces delinquents rather than rehabilitates them. There are speeches by the score about "getting enough" with the kids. Another large group thinks we should be more understanding and gentle with delinquents. This distrust of the services offered can be attributed in large part to the confusion in the use of these services throughout the country.
On the one hand, the juvenile courts are tried to the criminal court system, with an obligation to decide guilt and innocence for offenses specifically stated and formally charged. On the other, they have the obligation to provide treatment, supervision and guidance to youngsters in trouble, without respect to the crimes of which they are accused. These two conflicting assignment must be carried out——quite properly——in an informal, private way, which will not stigmatize a youngster during his formative years.
And, as the courts’ preoccupation with the latter task has increased, the former (that of dispensing justice) has retreated, with the result grave injustices are bound to occur. [br] The passage suggests that the author _________.
选项
A、is familiar with the problem
B、is impatient with justice
C、sides with those who favor leniency for juvenile offenders
D、regards all offenses an equally important
答案
A
解析
从文中可以看出作者了解文中问题的内容,其产生的原因及社会反应。由此可见,选项A是正确的,而其它的三项不是文中没有提及就是与文中内容相反。考生要正确理解文章内容,从而作出正确判断。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3792407.html
相关试题推荐
MarkingthefifthWorldIntellectualPropertyDayonApril26,theDirector
MarkingthefifthWorldIntellectualPropertyDayonApril26,theDirector
Eachyear,moreUSpropertieswithinfloodplainsaredestroyedbyfloodingt
Eachyear,moreUSpropertieswithinfloodplainsaredestroyedbyfloodingt
Eachyear,moreUSpropertieswithinfloodplainsaredestroyedbyfloodingt
Eachyear,moreUSpropertieswithinfloodplainsaredestroyedbyfloodingt
Eachyear,moreUSpropertieswithinfloodplainsaredestroyedbyfloodingt
Thereasonthathispropertywasconfiscatedbythecountry,it______,wasthat
Thereiscontroversyandmisunderstandingabouttheproperfunctionsofjuv
Thereiscontroversyandmisunderstandingabouttheproperfunctionsofjuv
随机试题
Whoarethespeakers?[br][originaltext]M:Polly,Ms.Kellyhasagreedtocome
CurrentChallengesConfrontingU.S.HigherEducationThefirstchallenge:force
Heisa(n)______characterwholikeswearingaberetanddarkglasses.A、eccentriC
某地下工程为一般战备工程,其任意100m2防水面积上漏水点不超过7处,则其防水等
下列各项中,( )不是大众旅游时期导游服务主要呈现的特征。A.导游职业自由化
3.关于避雷针接地规定说法正确的是() A避雷针应采用双接地引下线
()是指在个人具备国家及所在企业规定的条件时可以享受的福利。A.补充福利 B
公寓的土地使用年限为()年。A:70B:30C:40D:50
对于新产品的开发战略,实力雄厚的大企业可选择()。A.进取战略 B.紧随战略
用于表示在一定时间水平、一定概率下所发生最大损失的要素是()。A.违约概率
最新回复
(
0
)