首页
登录
职称英语
According to the study, what is the way the babies react to different people? [b
According to the study, what is the way the babies react to different people? [b
游客
2024-09-29
60
管理
问题
According to the study, what is the way the babies react to different people? [br]
Recently a five-year study was conducted by the Center for Childhood Development in Los Angeles, California regarding the way babies react to different types of people. The findings of the study suggest that infant children seem to be more comfortable around other babies than they are with strange adults.
The results confirm the ideas of Dr. Richard Perelman, a well-known pediatrician, who has written many books about raising children. Dr. Richard Perelman supports the finding of the study and adds that it is a sounder idea to keep children with other children, as in a day care center, than it is to have children cared for by a baby-sitter.
According to the results of the study, infants benefit from being in the company of other babies on a daily basis. Whereas some babies seem to show fear of strange adults. They are likely to reach out to try to touch an unfamiliar baby. The study even suggests that children as young as one year old can form friendships.
选项
A、Leave them to a baby-sitter.
B、Leave them in a day-care center.
C、Leave them with other children with a care of an adult.
D、Leave them in a kindergarten.
答案
A
解析
因为原文中提到婴儿最好和婴儿在一起而不是和陌生的成年人一起,因此根据内容选择A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3779017.html
相关试题推荐
Whilepeoplemayrefertotelevisionforup-to-the-minutenews,itisunlikelyt
Wherecanpeopletakeadulteducationcourses?[br][originaltext]Millions
Environmentalprotectionisahottopicnowadaysasmoreandmorepeoplerea
Whydosomepeopleabusedrugs?[br][originaltext]Thefirststeptostopd
Whydosomepeopleabusedrugs?[br][originaltext]Thefirststeptostopd
Whydosomepeopleabusedrugs?[originaltext]Thefirststeptostopdrugab
Peoplearelivingmuchlongerlivesthaneverbeforebutnotallenjoytheir
Peoplearelivingmuchlongerlivesthaneverbeforebutnotallenjoytheir
Peoplearelivingmuchlongerlivesthaneverbeforebutnotallenjoytheir
Peoplearelivingmuchlongerlivesthaneverbeforebutnotallenjoytheir
随机试题
WhichofthefollowingwordscanNOTbeusedtocomplete"I_______seeheragai
[originaltext]W:Withallyourexperienceofinterviewing,Michael,howcanyou
【S1】[br]【S10】B此处应选择一个形容词。在这个定语从句中which指代的是前面所说的倒班工作可使血液中尿酸的水平升高,而根据本文的主题,倒班可降低
WhatisTRUEaboutBerkin?[originaltext]TheTurkishPresidentAbdullahGul
Theteacherencouragedhisstudents(speak)______upbravely.tospeak本题考查宾语补足语的用
某金融专业刚毕业的男性客户到银行办理业务,他以自己对某些产品风险的理解不够为理由
在每年迎峰度夏和迎峰度冬前应至少组织开展一次由(____)参加的联合抢修演习运维
A. B. C. D.
社会工作者与某学校协商,每周末向社区老年人开放音乐和美术教室,并请学校老师为老年
对企业集团组织结构的影响因素最大的是( )。A.经营范围 B.股权拥有 C
最新回复
(
0
)