首页
登录
职称英语
Insurance is the sharing of risks. Nearly everyone is exposed to risks of
Insurance is the sharing of risks. Nearly everyone is exposed to risks of
游客
2024-08-04
57
管理
问题
Insurance is the sharing of risks. Nearly everyone is exposed to risks of some sort. The house owner, for example, knows that his property can be damaged by fire; the ship owner knows that his vessel may be lost at sea; the father knows that he may die at an early age and leave his family the poorer. On the other hand, not every house is damaged by fire, not every vessel lost at sea. If these persons each put a small sum into a pool, there will be enough to meet the needs of the few who do suffer loss. In other words, the losses of the few are met from the contributions of the many. This is the basis of insurance. Those who pay the contributions are known as "insured" and those who control the pool of contributions as "insurers".
Not all risks lend themselves to being covered by insurance. Broadly speaking, the ordinary risks of business cannot be covered. The risk that buyers will not buy goods at the prices offered is not a kind that can be estimated in numbers and risks can only be insured against if they can be estimated.
The legal basis of all insurance is the "policy". This is a printed form of contract on thick paper of the best quality. It states that in return for regular payment by the insured of a named sum of money, called the "premium", which is usually paid every year, the insurer will pay a sum of money for loss, if the risk or event insured against actually happens. [br] Why does the writer mention the father in the passage?
选项
A、The writer uses the father as an example to illustrate his point.
B、The writer believes the father knows better than the mother.
C、The writer wants to persuade the father to buy insurance.
D、The writer wishes to set an example for fathers.
答案
A
解析
文章第一段作者举了多个例子来阐明他的观点:每个人都面临着某种风险。父亲的例子是其中之一。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3704627.html
相关试题推荐
Towhomdoeseveryonealwaystakeoffhishat?barber(人人在理发师前都要摘下帽子,才能理发。)
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
Thispaperisnotfree!I’dappreciateitifeveryonewouldstarttryingto_____
Goodevening,everyone.AsmanyofyouknowIoftentravelformyjobas
Goodevening,everyone.AsmanyofyouknowIoftentravelformyjobas
随机试题
[img]2018m9s/ct_etoefz_etoeflistz_201808_0047[/img][br]Whatdoestheprofessor
(1)In1823,ThomasJeffersonwrote:"Iamnotfullyinformedofthepracti
[originaltext]M:Here’smyjobapplication.W:Letmesee.Dowehaveallthei
下列关于气体灭火系统设计基本要求的说法,不正确的是()。A.气体灭火系统
项目经理必须在建筑起重机械安装、拆卸,模板支架搭设等危险性较大的分部分项工程施工
评标委员会收受投标人钱财的,没收非法所得,取消评标资格,处以()罚款。A.
关于无形资产价值确定的说法中,正确的有( )。 A、无形资产计价入账后,应在
甲生产企业拥有若干房产,各房产情况如下: (1)甲企业2019年拥有一栋房产,
A公司20×7年年初对B公司投资,获得B公司有表决权资本的60%,并准备长期持有
下列各项应收应付款项中,将净利润调节为经营活动现金流量时应加回的有()。A.
最新回复
(
0
)