首页
登录
职称英语
A British study found that B vitamins could reduce brain shrinkage in older
A British study found that B vitamins could reduce brain shrinkage in older
游客
2024-07-11
33
管理
问题
A British study found that B vitamins could reduce brain shrinkage in older people with mild memory loss. It showed that B vitamins caused an average one-third reduction in brain shrinkage among adults who had trouble in remembering.
Retired Oxford University pharmacology (药理学) professor David Smith was a leader of the study. He praised the use of the vitamins as simple and safe. He also said researchers do not yet know if B vitamins could prevent or slow Alzheimer’s disease (阿尔茨海默病).
Vitamins are important for good health. These complex organic substances help to carry out chemical changes within cells. If we do not get enough of the vitamins we need in our food, we are at risk of developing a number of diseases.
Some shrinkage of the brain is thought to happen normally as people grow older. Yet studies have shown a link between a larger shrinkage and Alzheimer’s disease.
The Oxford researchers say about one in six people over age seventy has problems with mental operations. They say half of these people develop serious loss of mental ability, as in Alzheimer’s disease. Over time, the disease robs people of their memories. Finally, it takes away their ability to care for themselves. [br] Professor David Smith said that the effect of B vitamins on Alzheimer’s disease is________.
选项
A、positive
B、negative
C、decisive
D、uncertain
答案
D
解析
细节推断题。由题干中的vitamins和Alzheimer’s disease定位到文章第二段末句。定位句提到,研究人员还不知道B族维生素能否预防或减缓阿尔茨海默病,由此可以推断目前尚不明确B族维生素对阿尔茨海默症的疗效,故D项为正确答案。A项“积极的”、B项“消极的”和C项“决定性的”不符合文意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3672311.html
相关试题推荐
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGro
PartyA:ShanghaiInternationalTradeCorporationPartyB:BritishAARBankGro
Todaymanypeoplearepayingmoreattentionto(reduce)_____stressintheirlives
Normallyawell-mixeddietcansupplythevitaminsnecessaryforahealthybody.
Normallyawell-mixeddietcansupplythevitaminsnecessaryforahealthybody.
Normallyawell-mixeddietcansupplythevitaminsnecessaryforahealthybody.
TheBritishdiscoverysuggeststheremaybemoremassiveblackholesintheuniv
随机试题
Lifeisdifficult.Itisagreattruthbecauseoncewetrulyunderstand
Themostimportant________ofhisspeechwasthatweshouldallworkwhole-hearte
Thereis______whatwillhappentothem.A、notellingB、nottellingC、nottotell
InastepthatshouldhelpmaketheInternetsaferforconsumers,anti-virus
Thespeaker,ateacherfromacommunitycollege,addressedasympatheticaud
HowtoSpeakGoodEnglishI.IntroductionA.Manylearners
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarte
钢绞线拉伸检测时,如试样在夹头内或距钳口2倍钢绞线公称直径内断裂,但性能均达到标
A.生谷芽、炒谷芽 B.炒白术、炒白芍 C.知母、黄柏 D.盐知母、盐黄柏
为预防高血压,青少年膳食中每日钠盐摄入最好不能高于A.5克 B.3克 C.6
最新回复
(
0
)