首页
登录
职称英语
If you’re at minimum wage, and the employer says, "$ 4.65 an hour," an "OK" w
If you’re at minimum wage, and the employer says, "$ 4.65 an hour," an "OK" w
游客
2024-07-08
52
管理
问题
If you’re at minimum wage, and the employer says, "$ 4.65 an hour," an "OK" will freeze it right there. But a "Hmmm" response could increase it, and just 50 cents an hour more will earn you $1,000 extra in a year of 40-hour weeks.
The same goes for all other levels, too. A simple "Hmmm" instead of "OK" can change a$ 25,000 salary into $ 28,000 and finance your new computer system. $ 45,000 can be pushed to $ 30,000, affording you that much-needed two-week vacation.
Anybody can negotiate a better salary. An extra $ 0.50, $1, or even a $ 3--5 an hour increase seldom exceeds a company’s phone bill! From your perspective it’s a ten-to fifty-percent raise. From their perspective, an extra fifty cents an hour costs them only as much as an extra hour of long-distance calls a week -- something most businesses do without a second thought.
Don’t worry that the employer will change his or her mind about hiring you just because you ask for more. Going through the whole recruiting-interviewing-hiring process again will cost a company much more than $1,000--5,000 anyway in the long run. Odds(可能性) are, you’ll get that little extra, and the employer will still consider it a good bargain to avoid that hassle(麻烦).
选项
A、Your boss will be angry.
B、You may be fired.
C、Your wage may be frozen.
D、You may get some extra money.
答案
D
解析
第一段的第二句说“嗯”的回答可能会提高你的工资。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3668083.html
相关试题推荐
Theemployer’sfailuretoprotectitsemployeesagainstsmokingcausesanemploy
Theonlinejobmarketworkswellforworkersandemployerswhoknowwhattheywa
They(negotiate)______withtheemployersabouttheirwageclaimsnow.arenegot
They(negotiate)______withtheemployersabouttheirwageclaimsnow.arenegot
Ifyou’reatminimumwage,andtheemployersays,"$4.65anhour,"an"OK"w
Everyemployerwantsandneedsemployeeswhocansuggestimprovementsinanhone
Jobhoppingisnow(accept)______forbothemployersandemployees.acceptable本题
Everyemployerwantsandneedsemployeeswhocansuggestimprovementsinanhone
Hisemployerhas______hiswages.A、liftedB、raisedC、roseD、increasedC句意:他的雇主增
Everyemployerwantsandneedsemployeeswhocansuggestimprovementsinanhone
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill(1).Nutritio
Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywithme,【B1】______fr
MyViewonWhiteLies1.有人认为生活中需要善意的谎言2.有人认为任何形式的撒谎都是不对的行为3.我的看法
下列涉及遗传资源发明专利申请的说法,正确的是()。A.对违反法律的规定获取遗传资
在某基金公司的晨会上,投资经理A提到:“可以通过投资股票、债券、期货等来分散基金
设备支承在垫铁和二次灌浆层上,影响设备安装精度的因素有()。A、垫铁承载面积不够
共用题干 第三篇Sprained(扭伤)AnkleOneofthemos
沉锚效应,指的是人们在对某事物做出判断时,易受第一印象或第一信息支配,就像沉入海
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
要在Excel工作簿中同时选择多个不相邻的工作表,可以在按住()键的同时依次单击
最新回复
(
0
)