首页
登录
职称英语
When you have an idea of the kind of car you might be buying, take the time t
When you have an idea of the kind of car you might be buying, take the time t
游客
2024-07-05
55
管理
问题
When you have an idea of the kind of car you might be buying, take the time to look up road tests. These appear in consumer magazines and in magazines for automobile enthusiasts, and both types are usually available in your library if you’re not a subscriber. The consumer magazines generally pay more attention to practical things like roominess, gas mileage, and repair records; the enthusiasts’ magazines pay more attention to things like performance and style. You should remember that the enthusiasts’ magazines depend on the auto industry for the advertising that keeps them in business and some (not all) will manage to find something nice to say about all cars. So read about several road tests of the car you are thinking of getting.
You may want to skip this step because your mind is already made up--maybe you always buy a certain make of car or you like one that a friend has. But check the magazines’ road tests anyway; they may change your mind.
Note too that Federal law requires manufacturers to make available to prospective purchasers certain items of information. regarding tires, braking, and passing and acceleration ability. This information must be available in the dealer’s showroom, and also normally found in the glove box of the vehicle, either in the owner’s manual or as a separate document. Thus, you can easily compare the performance figures of various makes and models, to assist you in making your decision.
选项
A、Federal law requires prospective car buyers to do comparison shopping.
B、Consumer magazines devote more than half their pages to practical advice about cars.
C、A subscription to an automobile enthusiasts’ magazine is required of prospective car buyers.
D、Federal law requires that specific car performance information be made available to all purchasers.
答案
D
解析
第三段第一句解释了法律要求商人必须把所有有关汽车运行的资料提供给顾客。B不对,因为法律并没对可能的购买者做出限制,事实作者建议购买者要货比三家。C文中未提及。A与原文内容不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3663931.html
相关试题推荐
Buyinginsurance(保险)isawayinwhichpeoplecanprotectthemselvesagainstla
Withfuelpricesgoingup,carbuyersarechangingtheirideaofbuyingacar.A、
Buyingahouseinsuchaneighborhoodcanbea(cost)______business.costly此题中b
[originaltext]W:Weoughttostopbuyingthiskindofcoffee.Italwaystastes
Whenyouhaveanideaofthekindofcaryoumightbebuying,takethetimet
Thehostplannedto(modem)______hishousebybuyingsomelatestelectronicprod
Herparents______theideaofbuyingtheflatbecauseitwastooexpensive.A、gav
Priceisamajor______(considerate)forpeopleinbuyinganything.consideratio
Igavethecarathorough(inspect)______beforebuyingittomakesurethatit
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandposit
随机试题
Weregretbeingunabletoentertainyourrequestforprovidingfreeboardingto
Therearemanywaysinwhichthephenomenaoflanguageandcultureareintim
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
Ithasbeennecessarytoreferrepeatedlytotheeffectsofthetwoworldw
Thenumberofhomeusersandsmallbusin
下列对修正久期描述错误的是()。A.在同等条件下,修正久期越小,抗利率上
工程质量事故报告的内容应包括( )。A.事故发生的时间、地点和各参建单位名称
黄金T+D产品的特点不包括()。A.交易时间灵活 B.保证金模式 C.
以下关于全冠咬合面的描述中错误的是A.必须恢复原有的面大小和形态 B.应与邻面
患儿,男,2岁,河南人。10天前随父母到广州,4天前开始出现发热、咳嗽,体温约3
最新回复
(
0
)