首页
登录
职称英语
When someone has money that he wants to put in a safe place, he naturally ta
When someone has money that he wants to put in a safe place, he naturally ta
游客
2024-07-04
61
管理
问题
When someone has money that he wants to put in a safe place, he naturally takes it to a bank. Until recently the very appearance of the bank building was designed to assure people that their money would be safe. There were thick, solid walls and barred windows. All the windows and doors were wired to set off the burglar alarms if anyone tried to force his way in. The vaults where the money was kept had huge, steel doors with complicated locks. Uniformed guards with pistols in their holsters were always on duty in the bank. The tellers’ cages - the cubicles where the bank clerks, or tellers, worked - actually resembled cages. They had gratings across the front, high sides and back, and a door that could be opened only by pushing a release button.
The new style of bank design retains some of these protective features, but the idea now is to make the hank seem like a friendly place rather than a forbidding fortress. The tellers’ cages have been replaced by flat, unobstructed counters. The guards and burglar alarms are still there, but they are less noticeable than they used to be. [br] People deposit their money in a bank for all the following reasons except______.
选项
A、the bank building looks like a safe place
B、there are thick, solid walls in a bank building
C、uniformed guards are always on duty in a bank
D、bank clerks work in cages
答案
D
解析
参阅文章第一段,从文中可以看出,银行职员的办公桌像笼子,而不是说他们就是在笼子里工作,所以D项不是银行给人安全感的原因之一
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3662033.html
相关试题推荐
Whensomeonehasmoneythathewantstoputinasafeplace,henaturallyta
Whensomeonehasmoneythathewantstoputinasafeplace,henaturallyta
I’lllendthisroomtoneedsit.A、anyoneB、someoneC、whoeverD、whomeverC本题
ScottarrivedattheSouthPoleonJanuary17th,onlytofindthatsomeonehadg
Someone’spersonality(性格)meansthewaysinwhichheactsandthinksthatmak
Whatpollutetheearth’satmospherenaturally?______andgasesfromvolcanoespo
Whatpollutetheearth’satmospherenaturally?______andgasesfromvolcanoespo
Whatpollutetheearth’satmospherenaturally?______andgasesfromvolcanoespo
JustasI(leave)______thehouse,someoneknockedatthedoor.Wasleaving此处was
Itispoliteofyoutosay"thankyou"whenyou(helpless)______bysomeone.are
随机试题
•Readthetextbelowaboutthelifecycleofaproduct.•Inmostofthelines4
Bythemid-19thcenturymostofEuropewasinthefirststageofthedemo
Thatwas______IwasthirteenIenteredtheNo.1MiddleSchool.A、becauseB、why
关于急性胰腺炎低钙血症的叙述,错误的是()A.与降钙素分泌过多有关 B.<
血凝和血凝抑制试验中需要枸橼酸钠溶液,枸橼酸钠具有下列哪一种作用()A.促红细
下面是某求助者的EPQ测验结果如下。 该求助者属于()。 A.典型内向性
关于第二产业和第三产业内部劳动力流动的影响因素,下列说法正确的是()。A.工资
下列企业人力资源计划类型中,将目标定为提高员工知识技能和改善工作作风的是(
关于双代号网络图的说法,正确的是( )。A.节点起着连接工作的作用,但也需要消
2013年2月16日11时24分左右,B钢铁有限公司第二炼钢厂发生吊装作业触电致
最新回复
(
0
)