首页
登录
职称英语
All of us communicate with one another nonverbally (不使用言语地), as well as with
All of us communicate with one another nonverbally (不使用言语地), as well as with
游客
2024-07-04
55
管理
问题
All of us communicate with one another nonverbally (不使用言语地), as well as with words. Most of the time, we are not aware that we are doing it. We gesture with eyebrows or a hand, meet someone else’s eyes and look away, change positions in a chair. These actions we assume are occasional. However in recent years researchers have discovered that there’ is a system to them almost as consistent (一致的) and understandable as language.
One important kind of body language is eye behavior. Americans are Careful about how and when they meet one another’s eyes. In our normal conversation, each eye contact lasts only about a second before one or both of us look away. When two Americans look searchingly into each other’s eyes, they become more intimate. Therefore, we carefully avoid this, except in suitable situations.
Researchers who are engaged in the study of communication through body movement are not prepared to spell out a precise vocabulary of gestures. When an American rubs his nose, it may mean he is disagreeing with someone or refusing something. But there are other possible explanations, too. Another example: when a student in conversation with a professor holds the older man’s eyes a little longer than usual, it can be a sign of respect; it can be a challenge to the professor’s authority; it can be something else entirely. The researchers look for patterns in the situation, not for a separate meaningful gesture.
Communication between human beings would be just dull if it were all done with words. [br] It is implied in the third paragraph that .
选项
A、researchers explain the meaning of a gesture according to the situation in which it is used
B、researchers believe that one gesture has only one meaning
C、researchers think that one certain gesture can not be used in another situation
D、researchers look for patterns in textbooks to explain the meaning of a gesture
答案
A
解析
根据文章第三段一至六行及最后一句话The researchers look for patterns in the situation, not for a separate meaningful gesture.可知研究者寻找具体情形中的各种模式,而不是寻找某种意义一成不变的手势。因此选A“研究者根据具体应用的情形来解释手势的含义”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3661987.html
相关试题推荐
Allofuscommunicatewithoneanothernonverbally(不使用言语地),aswellaswith
Allofuscommunicatewithoneanothernonverbally(不使用言语地),aswellaswith
Whathappenswhenseawatertouchesdifferentelementsanothersubjectofs
______thatanotherearthsatellitehasbeenputintoorbit.A、ReportingB、Torep
Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneanother’seyes.Inth
Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneanother’seyes.Inth
Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneanother’seyes.Inth
Americansarecarefulabouthowandwhentheymeetoneanother’seyes.Inth
ThePersonaisanotherconstructinJung’spsychology.Itmaybedescribeda
ProfessorLeeissaid______anotherimportantdiscoveryinphysics.A、tomakeB、h
随机试题
Mr.DoddsneverforgotMark’sbirthdays.[br]Mr.Doddswassurprisedtoseeap
WhatarethemostimportantnaturalresourcesinCanada?A、Forestresources.B、Mi
Theroleofteachersineducationextendspastresponsibilityofpassingal
[originaltext]M:Thanksforcomingover,Amy.I’dliketotalktoyouaboutares
某企业一直生产台式电脑,为了进一步扩大市场占有率,近年来又加大了平板电脑研发和投
决定远曲小管和集合管上皮细胞对水通透性最重要的激素是 A.血管升压素B.心房
商业银行的借款人由于经营问题,无法按期偿还贷款,商业银行这部分贷款面临的是()。
高经营杠杆行业的特征不包括()。 A.其产品平均成本随着生产量的增加迅速下降
某公司生产联产品A和B。A和B在分离前发生联合加工成本为400万元。A和B在分离
关于矩阵制组织机构的说法正确的有()。A.矩阵制组织机构分为强矩阵制组织形式.
最新回复
(
0
)