首页
登录
职称英语
When writing about an event in a newspaper, time order is important and it’s
When writing about an event in a newspaper, time order is important and it’s
游客
2024-06-20
72
管理
问题
When writing about an event in a newspaper, time order is important and it’s usually a form of the inverted pyramid (倒金字塔). But if the most important part of the story occurs later in the series of events, be sure to mention this important fact early in the article, in the first, second or third paragraph.
Use word economically. If you can say it in five words instead of ten, then five words is all you need. Never use big words because newspapers are written for a twelve-year-old reading level, in order to offer readers all backgrounds and abilities. Big wording is fine for serious writing, but in newspapers big words only confuse readers.
Suppose the reader is reading the newspaper for the first time without knowing about a situation before, it is better to provide some background information. If a newspaper article discusses things that are not considered to be common knowledge, background information must be provided. When in doubt, spell it out for readers.
Always look up words that you’re unsure of how to spell. A newspaper article full of spelling mistakes has little popularity. Besides, you should always present both sides of it when discussing about an argument. It’s important that the opposite point of view is represented, or readers may mistakenly believe the primary view that’s being discussed is the only view.
When using quotations, be sure to catch the speaker’s or writer’s intention. Do not misrepresent a point of view by using quotations out of context or in a manner that the speaker did not intend. Get your quotations correct. If your quotes are wrong, you’re going to hear about it and this is very damaging to a journalist’s popularity within the community. Use a tape recorder if necessary. [br] It is implied from the passage that______.
选项
A、newspaper articles are mainly about common knowledge
B、newspaper articles help improve readers’ reading ability
C、journalists should use more quotes to add more beauty
D、newspaper articles are easy for readers to understand
答案
D
解析
推理判断题。由第二段的newspapers are written for a twelve-year-old reading level可知,报纸应是很容易看懂的,无需高深学问,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3642187.html
相关试题推荐
Whenwritingaboutaneventinanewspaper,timeorderisimportantandit’s
Whenwritingaboutaneventinanewspaper,timeorderisimportantandit’s
Whenwritingaboutaneventinanewspaper,timeorderisimportantandit’s
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredt
Writing&BookCampAugust9—13,2013atVancouverPu
Writing&BookCampAugust9—13,2013atVancouverPu
Writing&BookCampAugust9—13,2013atVancouverPu
Writing&BookCampAugust9—13,2013atVancouverPu
Heisoneofthemostsuccessfulnewspaper______(report)inthecity.reporters本
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredt
随机试题
MyJoyinTeachingandLearningIhavebeenengagedin
Haveyouevertriedtoholdyourbreathforalongtimeandthenletitout
长期借款在核算过程中可能涉及到的处理有( )。 A、借:长期借款
A.达那唑 B.孕三烯酮 C.戈舍瑞林 D.甲羟孕酮 E.雄激素属于17
制定退休规划的流程包括的步骤有()。A.计算资金需求和退休收入 B.计
男性,28岁。心悸.气短10年,胸闷胸痛,活动中晕厥发作,下肢浮肿。查体:心脏扩
地图要素关系冲突时,通常的处理方法有()A.点点冲突时,保持高层次点状要素图
急诊处方应保存A.6个月 B.1年 C.2年 D.3年 E.5
根据资料,下列表述不正确的是:() A.2010年末T市各类福利院有床位不
张某2年前抵押贷款购买了一套产权40年,建筑面积50m2的商铺,首期支付50%,
最新回复
(
0
)