首页
登录
职称英语
[originaltext] The world has become a noisier place, say experts at the Libr
[originaltext] The world has become a noisier place, say experts at the Libr
游客
2024-06-07
16
管理
问题
The world has become a noisier place, say experts at the Library of Natural Sounds in Ithaca, New York. The library has the world’s largest collection of natural sound recordings---including the sound of birds, frogs, and mammals. The recordings are used for scientific study, field guides, and even some movie background sounds. Finding quiet areas for recording is becoming difficult, says Greg Budney, head of the library. Even in sparsely populated areas, animal sounds can be submerged by moving trucks, highway traffic, or aircraft. Obtaining a clean recording of an animal may take days or even years, and a habitat recording of all the species in an area is virtually impossible. Animals are having trouble heating each other in loud noises as well. A report from the British Ecological Society claims that, because of noise from nearby British roadways, some birds are having trouble attracting mates and staking out their territories.
选项
A、It’s difficult to find birds for recording.
B、It’s difficult to find quiet areas for recording.
C、It’s difficult to find animals for recording.
D、It’s difficult to find mammals for recording.
答案
B
解析
细节推断题 文中已提到由于社会环境越来越嘈杂,很难找到一个安静的环境对动物声音进行录音。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3624096.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Ihaven’thadmuchexerciselately.Myonlyrecreationbasbee
[originaltext]W:Ihaven’thadmuchexerciselately.Myonlyrecreationbasbee
[originaltext]W:Ihaven’thadmuchexerciselately.Myonlyrecreationbasbee
[originaltext]Peopledonotanalyzeeveryproblemtheymeet.Sometimesthey
[originaltext]Peopledonotanalyzeeveryproblemtheymeet.Sometimesthey
[originaltext]Peopledonotanalyzeeveryproblemtheymeet.Sometimesthey
[originaltext]Peopledonotanalyzeeveryproblemtheymeet.Sometimesthey
[originaltext]EmilyDickinsonisoneofthegreatestAmericanpoets.Shewa
[originaltext]EmilyDickinsonisoneofthegreatestAmericanpoets.Shewa
[originaltext]M:Sincesomanyofyouhaveaskedmehowtolearnalanguage,I
随机试题
Studiesofskilledlanguagelearnershaveidentifiedspecificlisteningstrategi
Thefirstandmostimportantagentsofsocializationarethepeoplewhocare
WhatcanblindstudentsinKenyabenefitfromthetechnologytobeadopted?[br]
[originaltext]M:Excuseme,Iwanttoregisterforthismathematicscourse.W:
屈肌反射和肌紧张()A.都是短暂的反射活动 B.都能引起肢体的位相性运动
下列不是间接凝集反应优点的是A.快速B.敏感C.操作简便D.无需特殊的实验设备E
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
近日,国际著名学术杂志《自然——材料》(NatureMaterials)刊登
与弱矩阵式组织方式相比,强矩阵式组织的主要特点是()。A.企业管理水平高 B
女性,40岁,家庭主妇,右肘关节外侧疼痛1月余,不能提重物。查体:右侧肘关节局部
最新回复
(
0
)