首页
登录
职称英语
[originaltext] Emily Dickinson is one of the greatest American poets. She wa
[originaltext] Emily Dickinson is one of the greatest American poets. She wa
游客
2024-06-11
72
管理
问题
Emily Dickinson is one of the greatest American poets. She was born in a typical New England village in Massachusetts on December 10, 1830. She was the second child of the family, She died in the same house fifty-six years later. During her life time she never left her native land. She left her home state only once. She left her village very few times. And after 1872 she rarely left her house and yard. In the last years of her life she retreated to a smaller and smaller circle of family and friends. In those later years she dressed in white and avoided strangers. The doctor who attended her illness was allowed to "examine" her from another room, seeing her walk by an opened door. She was thought of as a "strange" figure in her home village. When she died on May 15th, 1886, she was unknown to the rest of the world. Only seven of her poems had appeared in print. But to think of Emily Dickinson only as a strange figure is a serious mistake. She lived simply and deliberately. She faced the essential facts of life. According to Henry James, a famous American novelist, she was one of those on whom nothing was lost. Only by thus living could Dickinson manage both to fulfill her obligations as a daughter, a sister, and a housekeeper and to write on the average one poem a day. She read only a few books but knew them deeply. Her poems are simple but remarkably rich. Not until the I950s was she recognized as one of the greatest American poets.
选项
A、Almost all her life.
B、Less than half her life.
C、Until 1830.
D、Before 1872.
答案
A
解析
由“She left her home state only once.”一句可知:她只离开过家一次。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3629091.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorningeveryone.MynameisCraigStone,andI’llbeyou
[originaltext]Botany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositionint
[originaltext]Botany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositionint
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnquit
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnquit
[originaltext]W:Let’sdosomething!Whydon’twegooutfordinnerorgodanci
[originaltext]W:Let’sdosomething!Whydon’twegooutfordinnerorgodanci
ItissurprisingthatAmericanswhoworship______holdtheuniforminsuchhigh
ItissurprisingthatAmericanswhoworship______holdtheuniforminsuchhigh
[originaltext]Theworld’ssmartestadolescentsinmathematicsandsciencear
随机试题
【S1】[br]【S5】say→speak本题考查动词辨异。“讲某种语言”应使用动词speak。
[originaltext]Itturnsoutgivingthanksisgoodforyourhealth.(33)Agrow
ToHelptheKids,ParentsGoBacktoSchool[A]Forafewyearsn
出版物的终校应由出版单位专业技术职务不低于( )的校对人员担任。A.一级校对
正压送风机在运行中,各个正压送风口没有风出来的原因不可能是()。A.风机出风口
由于反射体的运动使反射回来的声波频率发生改变,这称为A.入射角度 B.混响
患者,女性,45岁。平素身体健康,近1年来,出现上腹隐痛伴膨隆半年,食欲减退,恶
A.柠檬烯B.新橙皮苷C.木香碱D.橙皮苷E.N-甲基酪胺具有祛痰作用的成分是
提到保健品,首要问题不是为什么要买,而是为什么不买。在每个日渐老去的人身上,都潜
与呋塞米合用可加重耳毒性的药物是( )。A.螺内酯 B.氨苯蝶啶 C.青霉
最新回复
(
0
)