首页
登录
职称英语
[originaltext] (29) Barry Devins is the information technology manager for a
[originaltext] (29) Barry Devins is the information technology manager for a
游客
2024-05-22
57
管理
问题
(29) Barry Devins is the information technology manager for a major nonprofit research foundation.
Soon after taking the job, he purchased an upgrade for the foundation’s e-mail program. He assumed there would be some small problems, but they far exceeded anything he had imagined. (30) It took six months to get the upgrade working properly, and even then people continued to complain about messages they had lost during the phase-in period.
A year later, the foundation was awarded a large contract, and the president decided to purchase an advanced data system for the entire organization. She asked Barry to take charge of buying the system and training the staff in its use.
When Barry outlined his plans at a weekly staff meeting, he had low initial credibility. Everyone remembered the e-mail program, and they were reluctant to go through the same problem again. But Barry realized this and was prepared.
He began by reminding everyone that the president had authorized him to (31) purchase a state-of-the-art system that would make their lives easier and improve office communication.
He then acknowledged that he had told them the same thing about the e-mail upgrade—an admission that drew a laugh and helped everyone relax Finally, he explained that he had checked with several other organizations that had installed the same data system he was purchasing, and they all had told him it worked flawlessly.
Throughout his presentation, Barry’s approach was "I know the e-mail upgrade was a disaster, and I’ve worked hard to make sure it doesn’t happen again. "(32) By the time he finished, most staff members were eager to have the data system up and running. Barry had achieved high terminal credibility.
29.What is Barry Devins?
30.What do we learn about the e-mail upgrade program purchased by Barry?
31.What benefit can the data system bring to the foundation?
32.How was Barry’s presentation going on?
选项
A、It brought Barry a lot of compliments.
B、It made the working system worse than before.
C、It ensured the normal work of the staff.
D、It took six months to get the upgrade working properly.
答案
D
解析
文中提到花了六个月时间才让更新的系统正常工作,所以引起了人们的抱怨。故答案为D 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3606585.html
相关试题推荐
[originaltext](29)BarryDevinsistheinformationtechnologymanagerfora
[originaltext](29)BarryDevinsistheinformationtechnologymanagerfora
[originaltext](29)BarryDevinsistheinformationtechnologymanagerfora
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Haveyoueverattendedagroupinterview?Imeananinterview
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise!Wehearsomuchaboutitthesed
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise!Wehearsomuchaboutitthesed
[originaltext]W:Why,you’rebacksoearly!It’sjust10:30.M:Ijustcouldno
随机试题
【B1】[br]【B5】[originaltext]TheyoungmanwasaFrenchnobleman,thesonof
Couldthereasonfortheworld’seconomicmisfortunesallcomedowntofinge
[originaltext]W:Goodafternoon.MelroseApartments.MayIhelpyou?M:Yes,I’
[audioFiles]2017m2x/audio_ezfm_009_201702[/audioFiles]TheFunctionsofthe
[originaltext]Mostanimalsusemorethanonespeciesasfood.Therefore,th
[originaltext]Learningthelanguageofacountryisn’tenough.Ifyouwant
根据CAPM模型,贝塔值为1.0,阿尔法值为0的资产组合的预期收益率为
关于创业投资基金,以下表述错误的是( ) Ⅰ创业投资基金不可投资于新三板挂牌
(2015年真题)唐永徽年间,甲由祖父乙抚养成人。甲好赌欠债,多次索要乙一祖传玉
患者,女,48岁,身高158cm,体重72kg。最近因感觉易疲劳、怕冷、嗜睡、记
最新回复
(
0
)