首页
登录
职称英语
[originaltext] A credit card permits its holders to buy goods or obtain serv
[originaltext] A credit card permits its holders to buy goods or obtain serv
游客
2024-05-14
30
管理
问题
A credit card permits its holders to buy goods or obtain services without immediate payment. Possession of a card identifies the owner, who can obtain consumer credit. Each card has an account of number which is recorded by the seller, who sends it to a central billing office. The office calculates the total price of purchases by the card holder during the month and sends him a bill. The buyer sends his check to the central office, which allocates the money to establishments extending credit.
Credit cards were used in some American stores during the 1920s, but they did not gain wide acceptance. In 1938 rival American oil companies issued them to consumers and established a national pool to honor each company’s card. This was the start of the credit card’s popularity.
选项
A、To buy goods or obtain services without immediate payment.
B、To buy goods directly from a central billing office.
C、To obtain services with a check.
D、To buy goods with a check.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3597967.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B4】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext]Acreditcardpermitsitsholderstobuygoodsorobtainserv
[originaltext]AfteryearsofstudyIhavedeterminedthatthereareonlytw
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
随机试题
Popstarstodayenjoyastyleoflivingwhichwasoncetheprerogativeonly
PassageFour[br]What’stheauthor’sattitudeinthispassage?Objective.根据全文可以看
所谓“泛娱乐化”现象,指的是一般以消费主义、享乐主义为核心,以现代媒介(电视、喜
脊髓半侧损害的感觉障碍为A.受损平面以下的同侧痛、温觉障碍,对侧深感觉障碍 B
某女,53岁。胸胁胀满,眩晕心悸,短气而咳,舌苔白滑,脉弦滑。治宜选用A.苓桂术
阅读材料,并回答问题。 材料 ①1785年,科学家卡文迪许在测定空气组成时,
卡介菌初种年龄是A.生后2~3天 B.8个月以上 C.1岁以上 D.2个月
2020年1-12月份,全市固定资产投资3815.36亿元,同比增长6.1%。房
出让合同等未约定土地使用权期间届满后需要无偿收回土地使用权及地上建筑物。
使血清白蛋白(pI为4.7)带正电荷的溶液pH值是( )。A.4.0 B.5
最新回复
(
0
)