首页
登录
职称英语
[originaltext] (32) It is not easy to become a doctor in the United States.
[originaltext] (32) It is not easy to become a doctor in the United States.
游客
2024-05-14
25
管理
问题
(32) It is not easy to become a doctor in the United States. The first step is getting into a medical college. More than 120 American schools offer study programs for people wanting to be doctors.
People can get advice about medical schools from many resources. (33) One of these is a publication, the Princeton Review. It provides information about colleges, study programs and jobs.
The Princeton Review says competition to enter medical schools is strong. American medical schools have only about 16,000 openings for students. However,more than two times this many seek entry.
(34) An important part of the application usually is the Medical College Admission Test, or MCAT. The Association of American Medical Colleges provides the test by computer. It is offered in the United States and in other countries.
The applicant is rated on reasoning, physical and biological sciences and an example of writing. Applicants for medical school need to do well on the MCAT. They also need a good record in their college studies.
(35) An interview,or direct meeting,also is usually required for entrance to medical schools. This means talking with a school representative. The interviewer wants to know if the person understands the demands of life as a medical student and doctor in training. The interviewer wants to know about the person’s goals for a life in medicine.
A medical education can cost a lot. One year at a private medical college can cost 40,000 dollars—or more. The average cost at a public medical school is more than 15,000 dollars. Most students need loans to pay for medical school. Many finish their education heavily in debt.
32. What is the passage mainly talking about?
33. What do we learn about the Princeton Review?
34. What do we know about MCAT from the passage?
35. What do we know about the interview for getting into a medical school?
选项
A、It is an article which comments on medical schools.
B、It is an organization which provides training programs.
C、It is a television program which introduces the jobs in hospitals.
D、It is a publication which provides information about medical schools.
答案
D
解析
文中提到,人们可以通过很多途径来了解医学院。其中一种途径就是一本名叫Princeton Review的杂志。这本杂志有很多关于学校、培训课程以及工作的介绍。故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3597971.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B2】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext]AfteryearsofstudyIhavedeterminedthatthereareonlytw
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
WhenSandyrecoveredfromcancer,herdoctor______(把此归因于她对未来坚定的信念).attributed/
[originaltext]Whatarethezebrastripesonthetomatosoupcansandpotato
随机试题
WelcometotheChineseConsulate-GeneralinMelbourneforthe"ChineseCulture
Thisyoungman’sattractiontoMP3scannotbeexplainedonly______familiarity
YouDon’tHavetoBe18:GoingtoCollegeasanAdultA)Everysooft
A------pricetermJ------timeofshipmentB------costandfreightK------busine
【B1】[br]【B8】A、unless.B、ifC、asD、afterB连词辨析题。根据上文可知,小型汽车销售良好,因此如果把小型汽车市场考虑进来
主要用迟发性皮肤过敏试验诊断的原发性免疫缺陷病是A、吞噬细胞功能缺陷 B、固有
通常,将()所得分开有利于节省税款。 Ⅰ.工资 Ⅱ.薪金所得 Ⅲ.劳务报
《抗菌药物临床应用指导原则》属性是A:属于药品监督管理的政策性文件 B:本文件
在经济衰退和经济结构调整过程中,老赵所在的企业转产,老赵被迫下岗待业。为了解决全
商业银行是以信用为基础、以经营货币借贷和结算业务为主的高负债、高风险行业。商业银
最新回复
(
0
)