首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1985 a French television company sent its reporters to the
[originaltext] In 1985 a French television company sent its reporters to the
游客
2024-05-12
62
管理
问题
In 1985 a French television company sent its reporters to the Paris Metro. They took cameras to see what passengers would do if they saw someone attacked on the platform or trains. The incidents looked real but they were all done with the help of actors. However, very few people tried to help, and most passengers pretended not to notice. In one incident, a foreigner was attacked by three men. The attack was on a train which was quite full, and although one man tried to get the other passengers to help, they all refused. This is not only a French problem. A British newspaper reported in 1991 that a professor of Social Psychology in New York had sent his students out to rob their own cars. The students didn’t try to hide what they were doing. About 800 people watched 250 car thefts, and only twelve people tried to stop the student robbers. In a typical incident, one man stopped, looked, and then put his hands over his eyes and shouted" I didn’t see that!" About forty people offered to help the thieves, and two people actually sat down next to the car and waited to buy a camera and television set a student was taking from the back seat of his own ear. The professor wonders whether it’s a problem of big cities, or would the same thing happen anywhere.
选项
A、Professors
B、Reporters.
C、Students.
D、Policemen.
答案
B
解析
细节题。文中第一句说法国电视公司把他们的记者派到法国地铁里去研究人们看到打架时候的反应。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3595189.html
相关试题推荐
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplodedont
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplodedont
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplodedont
[originaltext]M:AretravelingfacilitiesgoodintherestofBritain?W:Well,
[originaltext]M:AretravelingfacilitiesgoodintherestofBritain?W:Well,
[originaltext]M:AretravelingfacilitiesgoodintherestofBritain?W:Well,
[originaltext]W:Whatanaccident!Ifyouhadbeencareful,thingswouldnotbe
[originaltext]W:Whatanaccident!Ifyouhadbeencareful,thingswouldnotbe
[originaltext]W:Whatanaccident!Ifyouhadbeencareful,thingswouldnotbe
[originaltext]Movingawayfromnewspapers,let’snowfocusonmagazines.No
随机试题
【B1】[br]【B4】A、cityB、countryC、placeC考查介词。在几月几日,用介词on。
Fishingismyfavouritesport.Ioftenfishforhourswithoutcatchinganyth
Recentobservationssuggestthatsmall,earthlikeworldsformaverylowpercent
IMF’sConcernaboutZimbabwe’sEconomyVocabularyandExpressionsInternational
小学体育《前滚翻》
为查明溢洪道工程地质问题,勘探钻孔布置原则不包括()。A.钻孔深度宜进入设计
试回答防眩板理化性能的问题。(4)钢质金属基材防眩板涂层理化性能有()。A.涂塑
共用题干 MedicalJournalsMedicaljournalsa
下列关于不同主体使用财务报表进行分析的目的,说法正确的有()。A:公司的经理人员
华信公司是一家国内汽车生产企业。近年来,新能源汽车产业及市场迅猛增长,华信公司决
最新回复
(
0
)