首页
登录
职称英语
[originaltext] (32) The world’s first completely automatic railway has be
[originaltext] (32) The world’s first completely automatic railway has be
游客
2024-05-11
65
管理
问题
(32) The world’s first completely automatic railway has been built under the busy streets of London. The railway is called the Victoria Line, and it is part of the complete London underground railway. The new Victoria Line was opened in 1969. This new line was very different from the others.
Tile stations on the other lines need a lot of workers to sell tickets, and to cheek and to collect them when people leave the trains. This is all different on the Victoria Line. (33)Here a machine checks and collects the tickets, and there are no workers on tile platforms. ()n the train, there is only one worker. (34)If necessary, this man can drive the train. But usually he just starts it; it runs and stops by itself. The trains are controlled by electrical signals which are sent by the so-called "command spots".
The command spots are the same distance apart. Each sends a certain signal. The train always moves at the speed that the command spots allow. If the command spot sends no signals, the train will stop. Most of the control work is done by computers. The computers also fix the train’s speeds, and send the signals to the command spots. (35)Other machines make sure that the trains are always a safe distance apart. One train may stay too long at a station; the other trains will then automatically move slower. So there is no danger of accidents on the line.
选项
A、The workers on the platforms were replaced by machines.
B、It became the first completely automatic railway in the world.
C、A completely automatic line was added to its network.
D、Its trains became computer controlled.
答案
C
解析
事实细节题。文章开头提到1969年,也就是40多年前,伦敦第一条全自动火车线建成,这条火车线是伦敦地铁的一部分,就建在伦敦最繁华的街道下,起名为维多利亚线。C)“铁路线路中出现了第一条全自动铁路线”与原文内容相符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3594050.html
相关试题推荐
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]EnglandwasthefirstcountrytocompetewithSpainforclaim
[originaltext]EnglandwasthefirstcountrytocompetewithSpainforclaim
[originaltext]W:Howard,whatareyouworkingonnow?M:Ihavejustfinisheda
[originaltext]W:Howard,whatareyouworkingonnow?M:Ihavejustfinisheda
[originaltext]M:MybrotherMikehasjustdoneacourseattheGreenParkCampi
[originaltext]M:MybrotherMikehasjustdoneacourseattheGreenParkCampi
[originaltext]M:Ilookedattheapartmentyourecommended.Itisapit.W:Wel
随机试题
______,butwouldyoumindmovingyourbag?A、WaitaminuteB、Thankyouverymuch
Almosteverychild,onthefirstdayhesetsfootinaschoolbuilding,iss
ForanygiventaskinBritaintherearemorementhanwomenareneeded.Stro
ForeignLanguageStudyinAmericaForeignlanguagestudystarts【T1】_____
对于火灾报警传输设备的本机故障报警功能说法不正确的是:()。A.传输设备应设本
水电站进水建筑物的进口流速一般控制在()左右。A.0.5ms B.1.5m
FIDIC系列合同条件中,()主要用于发包人设计的或咨询工程师设计的房屋建筑工程
某石化工程建设公司,以EPC总承包模式承包了国家重点能源建设项目,工程内容包括管
下列关于银行资本的作用叙述不正确的是()。A.为银行提供融资 B.使银行免受
标后预算总费用中的项目预算总成本包括直接费、设备购置费、措施费、专项费用以及现场
最新回复
(
0
)