首页
登录
职称英语
[originaltext] Whale watching is a growing ecotourism industry around the w
[originaltext] Whale watching is a growing ecotourism industry around the w
游客
2024-05-08
63
管理
问题
Whale watching is a growing ecotourism industry around the world. It can be emotional, educational and an important part of local economies, offering a unique opportunity for people to appreciate the magnificence of whales in their natural habitat and to help motivate people to protect these animals and their environment. (26) Additionally, much of what scientists know about whales is a result of research conducted while they are aboard commercial whale watching vessels.
However, unregulated whale watching can also lead to problems, including threats to the animals’ well-being and negative impacts on fragile coastal environments. In addition to increasing numbers of whale watching vessels, in many parts of the world, newer boats are capable of going much faster than in the past, with the increasing likelihood that whales will be hit by boats. The faster a vessel moves, the less likely the operator is to see a distant whale, and the less time they have to react once they do spot an animal. (27)Also researchers have found that if whales are feeding or socializing, they are less likely to react to an oncoming vessel and can be hit.
In response to this problem, whale watching groups, government agencies and private advocacy groups have established codes of conduct for whale watching. Under these rules, approaching an area of known whale activity should be done slowly and with caution, stopping to survey the area. (28)In addition, approach parallel to the whales and travel at the same speed as the slowest animals. Stay at least 100 meters away and don’t leapfrog into the path of the whales. Preferably, there should only be two vessels at a time viewing a group of whales.
选项
A、By research with commercial whale watching tour.
B、By research with navy marine.
C、By research with whaling hunting.
D、By research with local fishermen.
答案
A
解析
短文提到,现在对鲸鱼的了解有很多事跟随商业观鲸船做研究的结果,故选A项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3588905.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,class.Ihavesomegreatnewsforyouall.Cont
[originaltext]Goodmorning,class.Ihavesomegreatnewsforyouall.Cont
[originaltext]TUVALU,atinycountryinthePacificOcean,hasaskedforhe
[originaltext]ExpertssaysomefarmingactivitiesareseriouslydamagingEa
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:Wakeup,Eric.Timetoriseandshine.M:Huh.Oh,hi,Jane.I
【S1】[br]【S4】A、acrossB、aboutC、aroundD、byB语义衔接题。此句是说想象这是如何发生的并不困难。comeacros
[originaltext]Thediamondisconsideredthemostfamous,elegantandvaluab
随机试题
Task10RelocatingtoNewPremisesThecompanyyouworkforisgrowingrapidlya
[originaltext]Baker:Sincesomanyofyouhaveaskedmeabouthowtolearnala
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationa
TheUSisconsideredamultilingualcountrybutithasneveremployedanof
Thedifferencebetweenaliquidandagasisobvious【C1】______thecondition
根据规定,下列属于票据基本当事人的是()。A.出票人 B.背书人 C.承兑人
某民营化工企业主要产品为日光油漆。其生产车间和库房中的主要原料有甲苯、二甲苯、甲
教学反思是教师通过对其教学活动进行的理性观察与矫正,从而提高其教学能力的活动,是
该工程的流水施工工期为()天。A.15 B.27 C.3
某“营改增”试点地区广告公司系增值税—般纳税人,2013年4月取得一笔广告费业务
最新回复
(
0
)